intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mi a pasid csillagjegye? Tudd meg, mitől indul be igazán!

Mi a pasid csillagjegye? Tudd meg, mitől indul be igazán!

A csillagjegyéből annyi minden kiderül egy emberről. Igaz? Megtudhatod, hogy milyen belső tulajdonságokkal bír, sokszor még a külső jegyekre is lehet következtetni. Érdekes, még az is kiderül, hogy mitől indulnak be az egyes csillagjegyek szülöttei, sőt az is, hogy milyen intenzitással szeretik a szexet. A te pasid milyen jegyben született?

Kos: március. 21-április 20.

Igazi szexőrült. Nagyon fontos számára a testiség, a kapcsolatai többnyire ezen buknak el. Imádja a változatosságot, no, nem a partnereit cserélgeti gyakran, inkább a szexpózokat próbálgatja előszeretettel. Nem szereti, ha a másik fél könnyen kapható, szeret harcolni azért, akit megkíván, akire vágyik. Imádja a klasszikusan nőies nőket. Plusz pont nála az erős erotikus kisugárzás. Nagyon szereti a spontán meneteket. Szexuálisan leginkább az Ikrek jegyűvel passzol.

Bika: április 21-május 21.

Nem a gyors hódításról híres, az biztos, ugyanakkor nagyon érzéki pasi a Bika. Jó tulajdonsága, hogy bármire képes érted, ha már téged akar. Imád hosszan szeretkezni, mindent belead, az biztos. A partnere öröme nagyon fontos neki. Romantikus férfi, aki egy gyertyafényes vacsora után, rózsaszirmokkal teleszórt ágyban kényeztet, lassan, gyengéden. A Skorpió jegyűekkel igazán jól működik a szex.

Ikrek: május 22-június 21.

Ő a szavak embere. Imád flörtölni, de amikor a tettek mezejére kéne lépni, kissé félénk lesz. Szereti, ha a szexben a nő irányít, ugyanakkor nem szívbajos, kell neki, ami szerinte őt illeti. Vonzzák az izgalmas helyszínek, a spontán szeretkezések. Szereti szép fehérneműből kicsomagolni az ajándékát. A legjobb partner számára a Kos.

Rák: június 22-július 22.

Igazán érzelmes szerető, fontosak számára a lelki dolgok. Nemcsak egy numerát keres a szexben, igazi szerelemre vágyik. Szereti, ha a nő kedves, szeretetteljes, érzelmes. Kedveli, ha a szexuális együttlétek hosszan tartanak, akár egész éjjel képes fennmaradni, vagy egész nap ágyban maradni. A nőies szépséggel le lehet venni a lábáról. A legjobb szexpartner számára a Bak.

Oroszlán: július 23-augusztus 23.

Nem egy gátlásos típus, imád meztelenkedni, de ahhoz, hogy megmutassa magát igazán, időre van szüksége. Ő az a jegy, aki szereti megszerezni a „zsákmányt”, ezért hagyni kell, hogy megszerezhessen. Légy titokzatos, figyelmes, és hagyd, hogy vezessen, irányítson. Imádja a kényeztetést, ezzel biztos nem lőhetsz nála mellé. A szex legjobban a Vízöntővel működik.

Szűz: augusztus 24-szeptember 22.

Igazán érzéki szerető, a szexszel a szerelmét, az érzéseit fejezi ki. Ahhoz, hogy jól érezze magát egy kapcsolatban, türelmesnek kell lenni hozzá. Szeret szexelni, de a kedve hullámzó. Főleg a lényegre koncentrál, nem kedveli a hosszú előjátékot és az aktus utáni részre sem koncentrál annyira. A tökéletes szexpartner számára a Halak.

Mérleg: szeptember 23-október 23. 

Szeretik a nők, mivel a kisugárzása nagyon erős, látszik rajta, hogy tudja, mit akar. Imád flörtölni, de két véglet van nála, vagy nagyon szexéhes, vagy nem is gondol a testiségre. Szereti a kalandot, sokszor tart szeretőt a Mérleg jegyű férfi. Szex közben általában az élvezet érdekli. Jó partner számára a Nyilas.

Skorpió: október 24-november 22.

Nagyon kreatív és érzéki partner, szenvedélyes és kitartó szerető. Azt gondolja, a szex mindenre megoldás és gyógyír, problémák megoldására is alkalmazza. A változatosságot nem akarja kizárni az életéből, ezért olyan partnerre van szüksége, aki ezt biztosítja számára, mert ha nem kapja meg, kikacsint a kapcsolatból. Lételeme az irányítás. Nem bírja a tabukat, ha az övé leszel, egészen, gátlások nélkül akar. A szexben a Bika a legjobb partnere.

Nyilas: november 23-december 21.

Tűz jegy, de ennek ellenére nem annyira szenvedélyes. A szexualitás számára a szerelem velejárója. Az, hogy mennyire lesz érzéki egy-egy szexuális együttlét, az a partnerén múlik. Imádja az előjátékot, ebbe izgalmat visz, várja a hatást. Kreatív az ágyban, nem szereti, ha minden el van rendezve, és azt sem bírja, ha valami rutinszerű. Szívesen vet be szexjátékokat. A tökéletes partner számára a Mérleg.

Bak: december 22-január 20.

Szeret mindent előre eltervezni a szexben, ahogy az életében is. Komolyan veszi a dolgokat, nem igazán spontán. Szüksége van arra, hogy a szex testi oldala mellett a lelki, érzelmi oldal is erős legyen. Így a Bak nem az a kicsapongó típus. Egy hosszabb kapcsolatban tud igazán kibontakozni, így meg tudja mutatni gyengéd oldalát is. A legjobb partnere a Rák.

Vízöntő: január 21-február 19.

Ez a csillagjegy mindenben kísérletező, újító típus. Így van ez a szexualitással is. A szerelemre, a szexre egy kalandként tekint, ez pedig csodás élményeket kínál a partner számára is. A természetesség híve. Nem bírja a játszmákat, az őszinte érzéseket kedveli. Szenvedélyes szerelemre vágyik, amit az Oroszlán képes megadni neki.

Halak: február 20-március 20.

Kétféle szexuális lény lakik benne: egy vad és zabolátlan szexállat és egy romantikus, gyengéd, kényeztető. Mivel hangulatember, a partnertől is függ, hogy épp melyik bújik elő belőle az adott alkalommal. Szereti kényeztetni a szerelmét, ebben nem ismer tréfát. Szereti a titkos, veszélyesen őrült együttléteket. Jó partner neki a Szűz.

 

Komáromi Csenge


Gyermekkorunkban tanult kötődési mintánk hatással van a szexuális életünkre
Gyermekkorunkban tanult kötődési mintánk hatással van a szexuális életünkre
Együttalvás vagy külön ágy?
Együttalvás vagy külön ágy?
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.