intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Már előtted is léteztem

Már előtted is léteztem

Bizony. Tudom, hogy nehéz felfognod, hogy nem te hoztál létre, nem neked köszönhetem a személyiségem.

Már előtted is léteztem

Rájöttem, hogy neked nehezebb. Te képzeled magadról, hogy szupermen vagy. Ennek pedig valószínűleg nagyon nehéz lehet megfelelni.

De képzeld, nekem is volt életem előtted. Ahogy Aidan mondta Carrienek a Szex és New Yorkban: „Nekem van életem, csak helyet csináltam benne neked.”

Voltak céljaim, amelyeket áldozati máglyán én magam égettem el a te céljaid miatt.

Voltak álmaim, amelyeket a kert végében eltemettem a te álmaid miatt.

Odaadtam teljes valómat, hogy egy fél valóságot kapjak cserébe. Egy baj van csak: nagyon későn döbbentem rá arra, hogy én magam vesztem el benned, és nem tudok kijönni.

De én már előtted is léteztem. Azelőtt is, hogy rám telepedtél a teljes súlyoddal. Összenyomtad a lelkem, és kiáltani sem tudtam. Esélyt sem adtál a közös életre, csak te éltél, én vegetáltam az árnyékodban, mint valami növény, aki nem kap elég fényt és vizet.

Nem is emlékszem már arra élesen, hogy milyen is volt előtted, de most, hogy becsaptam magam mögött az ajtód, majd lesz időm visszaemlékezni. Először majd jól kisírom magam, de felállok és elkezdem újra az életem. Végre ér majd engem is a fény, és nem kell félelemben léteznem.

Csinálok egy számvetést. Felírom majd, mit veszítettem az évek alatt, amíg kiszolgáltattam magam neked. És felírom azt is, hogy mik azok, amiket azzal nyertem, hogy végre összeszedtem a maradék erőm, és elhagytalak.

Most biztos nézel magad elé, és baromira nem érted, hogy hogyan is maradhattál egyedül, hiszen te mindent megadtál nekem. És én ilyen hálátlanul kiléptem az ajtón.

Most majd időt kell szánnod a mérlegelésre, a gondolkodásra. Igen, el kell gondolkodnod a tetteiden, a következményeken. Tudnod kell, hogy ha birtokolni akarsz másokat, a végén egyedül maradsz. Magányos leszel, aminél nincs rosszabb a világon. Az egyedüllét csak akkor jó, ha valaki önszántából van egyedül. Néha kell is, hogy rendezni tudd a gondolataid. Ám, ha valaki azért marad egyedül, mert képtelen együtt élni mással, akkor az borzalmas kín.

Most rajtam a sor! Meg kell tanulnom élni. Nélküled, magammal. Furcsa lesz, hogy végre kimondhatom a véleményem anélkül, hogy lehurrognál, vagy találkozhatok emberekkel úgy, hogy ők tényleg rám kíváncsiak. Neked ezek apróságok, de nekem évek óta nem volt benne részem. Pedig előtted is léteztem, úgy éltem, mint bárki más, aki fontos.

Összeszedem magam, és felállok a padlóról. Mert én így döntöttem!


A szexet nem lehet elvárni!
A szexet nem lehet elvárni!
A Valentin-nap sztori
A Valentin-nap sztori
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.