intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A külsődtől vagy a belső értékektől leszel szexi?

A külsődtől vagy a belső értékektől leszel szexi?

Nem vagy egy klasszikus értelemben vett szépség? Azt gondolod, ez fogja meg a férfiakat? Az első találkozáskor lehet, hogy így van, de abban biztos lehetsz, hogy a nőiesség, a ″szexiség″ nem attól függ, hogy hogy nézel ki, tökéletesek-e az idomaid. Egy olyan férfi számára, aki nem csak futó kalandot keres, fontos az intelligencia, a szeretet és a kisugárzás.

Legyen benned tisztelet

Ez nem megalázkodást jelent. A tiszteletnek először is önmagad felé kell irányulnia. Ha ez már megvan, akkor tisztelned kell a férfit és a kapcsolatot is. Ez a tisztelet a szereteten alapszik. Olyan belső érték, ami a férfi számára nem magától értetődő, hanem ki kell érdemelnie. Ez a folyamat teszi annyira vonzóvá. Az a nő, akiben van tisztelet, ám nincs benne leereszkedő attitűd, szexi és vonzó az érett, magára adó férfi számára.

Légy önazonos

Ez a szó mára kissé közhelyessé vált, mivel nem használják megfelelően. Az önazonos nem azt jelenti, hogy túlteng benned az önbizalom. Az önazonos nő attól különleges, hogy tisztában van azzal, mitől értékes, és e felismerés mentén szervezi az életét. Pontosan tudja, mit szeretne az életétől, mik a konkrét tervei. Akkor vagy önazonos, és ezáltal ellenállhatatlan, ha nem álmokat kergetsz, hanem tudod, hogy mennyit érsz, és eszerint viselkedsz másokkal, a férfiakkal. Nem adod magad egykönnyen, érted meg kell küzdeni.

A legapróbb porcikádig legyél nő

Egy férfi számára az a nő igazán szexi, akinek nincs fontosabb annál, minthogy tényleg nő akarjon lenni. Ennek minden előnyét valódi kiváltságként éli meg. Fontos számára a család, és az, hogy egyszer gyermekei legyenek. Szeretne olyan társat, aki igazi férfi mellette. Ebben támogatja is a választottját. Olyan nő, aki megadja a férfinak, hogy támasz lehessen, még akkor is, ha neki, a nőnek nincs szüksége támaszra. Sosem érezteti azt a férfival, hogy fölösleges, még akkor sem, ha ő, a nő bármire képes lenne egyedül is. Támogasd a párod önbecsülését, és ne akarj nála férfiasabb lenni. Maradj nő – mindig.

Légy szabad

Ha egy kicsit is azt érzi a férfi, hogy egzisztenciálisan kell támogatnia téged, menekülni fog. Nem találja szexinek ugyanis, ha anyagi partnert keresel az élethez. Ha megvan a saját kis hátországod, az számodra is nagyon nagy könnyebbség, ugyanis nem alakul ki függőség senkivel. Ez a férfi számára is megnyugtató, hiszen el tudja hinni, hogy tényleg csak önmagáért szereted, nem azért, amit anyagilag nyújtani tud. Ugyanakkor a szabadság nemcsak anyagi függetlenséget takar, hanem azt is, hogy mersz szabad lenni, nem rendeled alá magad egyetlen férfinak sem. Önálló, szabad gondolkodású nő vagy, aki nem szorul rá arra, hogy a férfi behatárolja őt.

Láthatod, hogy a férfiak számára nem a szépség és a tökéletes idomok határozzák meg a szexi nőt. A belső értékek egy fokkal jobban számítanak a társkeresésnél. Ezt tartsd szem előtt mindig.


Kovács-Hain Zsuzsa


15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
Csókolózni jó!
Csókolózni jó!
Mi és a szex
Mi és a szex
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.