intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A srác komolyan gondolja?

A srác komolyan gondolja?

Csodás az együtt töltött idő, de nem tudod, ő mennyire gondolja komolyan veled? Íme, 10 dolog, amiből arra következtethetsz, hogy nagyon is fontos vagy az új pasidnak, és a kapcsolatotok számára nélkülözhetetlen.

1. Mielőtt egyedül döntene, egyeztet veled

Lehet, hogy még nem tartotok azon a ponton, hogy minden hétvégét együtt töltsetek, de ha tervei vannak, minden alkalommal egyeztet veled, hiszen te vagy számára a legfontosabb.

2. Féltékeny

Persze a normális szintig. Nem jó, ha minden pillanatodról tudni szeretne, de az viszont felér egy bókkal, ha tudni szeretné, ki volt veled az a helyes srác a kávézóban, ahol véletlenül összefutottatok, vagy miért bámul a fiú a bárpultnál az esti bulin.

3. Mindig te vagy neki a plusz 1 fő

Bármilyen rendezvényre is hivatalos, mindig te vagy az, akit magával szeretne vinni.

4. Megmutatja a kedvenc helyeit

Elvisz a kedvenc bárjába, vagy oda, ahol szerinte a legjobb a pizza. Ez azt jelenti, hogy beenged a saját világába. Felvállalja annak a lehetőségét, hogy általa megismerd ezeket a helyeket, és ha netán szakítanátok, akkor itt össze is futhattok. Ez nagy dolog.

5. Képes veled csajos filmet nézni

Egy pasi sem néz csajos filmet, hacsak 1. nem akar szexelni, 2. nincs valami finom kaja. Ha már túl vagytok a szexen, akkor csak a kaja miatt. Természetesen a legfontosabb számára az, hogy jó pontokat szerezzen nálad. Ha ehhez a Szívek szállodáján át vezet az út, akkor oda se neki!

6. Csomagol magának tiszta alsót és fogkefét, ha átmegy hozzád

Ha nem akar éjjel vagy hajnalban hazaosonni, hanem megvárja a reggelit, hogy veled lehessen, az azt jelenti, hogy komolyak a szándékai.

7. Felvállal a haverjai előtt

Egy pasi életében a barátai nagyon fontos helyet foglalnak el. Egy csaj sokszor csak útban van a fiúk szerint, hiszen egy szerelmes srác háttérbe szorítja a sörözéseket egy-egy randi miatt. Amikor téged is levisz a „bandába” az igazán komoly dolognak számít. Légy résen, mert a haverok véleménye kulcsfontosságú.

8. Jön, amikor beteg vagy

Egy szipogó látványa nem a legjobb, valljuk be. Ráadásul fertőző is lehet. Ha ennek ellenére ott ül a kanapén, és masszírozza a lábad, elhiheted, hogy nagyon fontos vagy neki.

9. Elfogadja a döntésedet

Nem tűnik el, ha nem fekszel le vele az első három randi után. Hagyja, hogy te döntsd el, mikor szeretnéd, és biztos lehetsz abban, hogy nem hagy el emiatt.

10. Nem ódzkodik attól, hogy a szüleiddel találkozzon

Vannak kapcsolatok, amelyek nem vizsgáznak jól a szülői találkozás során. Benne van a pakliban, hogy a szüleid nem fogják kedvelni, de az is, hogy elsőre nagyon megszeretik. Ha vállalja a találkozást, akkor nem beszél mellé, amikor azt mondja, komolyan gondolja. 


Ligeti Anna

 


A szerelem rabszolgái vagyunk
A szerelem rabszolgái vagyunk
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Miért működik a kémia?
Miért működik a kémia?
Te hazudtál már a szerelmednek?
Te hazudtál már a szerelmednek?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.