intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kérdezz bátran a szexről is!

Kérdezz bátran a szexről is!

A szexualitás témaköre nagyon szerteágazó, fontos, hogy minden részlet, minden kérdés válaszra találjon. A szexualitás részeként a fogamzásgátlással is igen lényeges foglalkozni. De vajon kitől érdemes kérdezned, ha valami nem egészen világos? Honnan jöhet olyan információ, amely valóságtartalmában bízhatsz? Olvass csak tovább!

Tizenévesen minden olyan egyszerűnek tűnik, és mégis, érzelmileg minden olyan bonyolult. A tested akar valamit, de úgy érzed, nem vagy még felkészülve rá? Könnyen előfordulhat. A szexuális problémák zömmel abból adódnak, hogy kevés az információ, vagy nem jó forrásból szerzed őket.

A fiatalok manapság meggondolatlanok, felelőtlenek, gyakran váltanak szexuális partnert, miközben a szexszel kapcsolatos ismeretik rendkívül hiányosak. Legtöbbször az a probléma, hogy a szülőkkel nem olyan szoros és bizalmas a kapcsolatuk, hogy hozzájuk forduljanak, sok családban nem jó a kommunikáció a szülők és a tinédzserkorú gyermekeik között. A fiatalok számára így a barátok és az internetes oldalak jelentik az információk forrását. Ez viszont nem mindig jó megoldás. A fogamzásgátlás olyan téma, amelyről jó, ha pontos információid vannak. Ahhoz, hogy hiteles forrásból juss hozzájuk, először is jó, ha beavatod a szüleidet, és elsőként őket kéred arra, válaszoljanak a kérdéseidre.

Jó, ha tudod, hogy Magyarországon a 18 év alatti, fiatal lányok esetében évente több mint 10 ezer abortusz történik. Ez hatalmas szám, ám ennél jóval többen vannak azok, akik nem védekeznek semmilyen módon, vagy megszakítják az együttlétet, esetleg esemény utáni tablettával igyekeznek megszakítani a nem kívánt terhességet. Sok szülő nem is gondol arra, hogy esetleg az ő gyermekével is megtörténhet az, amitől ezt hallva a leginkább tart.

Ha te nyitott vagy a szüleid felé, ők is jobban megértenek majd, kevésbé tiltanak majd el dolgoktól. Felnőttként kezelnek, ha úgy is viselkedsz.

  • Merj kérdezni
  • Fogadd el a tanácsot
  • Fogadd el, hogy nekik több a tapasztalatuk
  • Légy feléjük tisztelettel
  • Próbáld megérteni, hogy ők csak aggódnak

A szüleid mellett fontos információforrás, a nőgyógyász szakorvos is. Ő az, akinek a hozzáértésével ki tudjátok választani a számodra leginkább alkalmas és kényelmes fogamzásgátló módszert. A tabletták széles választékban vannak forgalomban, manapság ez az egyik legnépszerűbb módszer.

Kérdezz bátran a szexről is!

A szülők és a nőgyógyász információi mellett az is nagyon lényeges, hogy ha olvasol a szexualitásról és a fogamzásgátlásról, akkor hiteles forrásból juss az információkhoz. Az IntimZóna egy olyan honlap, ahol tabuk nélkül, ugyanakkor hitelesen beszélünk a legkényesebb témákról is. Olyan hely, ahol lehetőséged van megkérdezni bármit, ami foglalkoztat, a válaszokat pedig olyan szakértőktől – orvosoktól, pszichológusoktól – kapod meg, akik nem munkaként tekintenek a szakmájukra, hanem valóban a szívükön viselik azt, hogy segíthessenek tanácsaikkal. A virtuális rendelőben nem kell semmit szégyellned, itt senki sem ítélkezik, legyen a kérdésed bármilyen intim.

Olvass bennünket, kérdezz bátran cikkeinkről vagy a téged foglalkoztató kényes, intim témákról. Szakorvosaink, szakértőink várják kérdéseid minden nap 16-21 óra között.

 
Tarjáni Rita


Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ha szereted, nem láncolhatod magadhoz!
Ha szereted, nem láncolhatod magadhoz!
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.