intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!

Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!

Az egyik legvitatottabb ünnep a Valentin-nap. Valaki vagy szereti és ünnepli lelkesen, vagy utálja, és az egészet a háta közepére kívánja. Arra mindenesetre nagyon jó, hogy felhívja a figyelmed a kapcsolatodra. Ha úgy érzed, nincs túl jó állapotban, kicsit elhanyagoltad, nosza, turbózd fel! Íme, egy tíznapos program. Valentin-napra formába is hozhatod.

Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!

Egyetértek azokkal a hangokkal, akik azt mondják, hogy a szerelmünkre nem csak Valentin-napon kell odafigyelnünk, és rég rossz, ha csak ekkor kerülünk romantikus, szerelmes hangulatba. Ennek ellenére mindig úgy gondoltam, hogy ahogy a Szilveszter a fogadalmak napja, úgy a Valentin-nap emlékeztethet arra, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy van mellettünk egy társ, egy ember, akivel megoszthatjuk az életünket. Valentin-napon én ezt ünneplem.

Ha te is szeretnél csatlakozni, olvass tovább!

Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!

Hozd formába a kapcsolatod 10 nap alatt!

1. nap

Csökkentsd le a stresszt

Amikor úgy érzed, hogy szétvet a stressz, valószínűleg magas a szervezetedben a kortizol nevű hormon szintje. Ez a hormon csökkenti a libidót és az intimitás igényét is. Próbáld ki a meditációt, menj el jógázni, hogy segítsd a stresszt visszaterelni egy kezelhető szintre. Töröld a naptáradból a felesleges időpontokat, megbeszéléseket, hogy nyugodtan koncentrálhass a kapcsolatodra. Tölts több időt a pároddal nyugodtan!

2. nap

Hozd vissza a játékosságot a szerelmi életedbe

Fűszerezd meg a dolgokat! Legyél játékosabb: hívd ki a szerelmed egy párnacsatára, társasozzatok vagy hógolyózzatok egyet (ha találtok még havat valahol). engedd szabadon a benned élő gyermeket!

3. nap

Mutasd ki!

Hagyd, hogy a partnered megtudja, hogy milyen csodálatos és szexi. Bókolj neki legalább három dologgal kapcsolatban, de ezek legyenek egyedi bókok, ne közhelyek. Ez valóban pozitív érzéseket generál. Például: „Csókolj meg, akkor mindig meggyengül a térdem!”

Koncentrálj többet arra, hogy mit szeretsz a partneredben, ne a negatív dolgokra helyezd a fókuszt. Ettől te is és ő is jól fogjátok érezni magatokat.

4. nap

Engedd el a haragot

Titokban még mindig haragszol rá a múlt heti veszekedés után? Ha kapaszkodsz a haragodba, az gyengíti a kapcsolatot és negatív irányba mozdítja a hangulatot. Ne hagyd, hogy a múltban téged ért negatív érzelmekben ragadj! Bocsáss meg a szerelmednek, és ha legközelebb úgy érzed, hogy nem tudod a dühöt elengedni, síkíts, ordíts egy párnába, üsd agyon a pasid boxzsákját vagy menj le egy edzőterembe. Találd meg a módját, hogyan tudod legjobban oldani a feszültséget és a benned lévő haragot. 

5. nap

Tedd szexbaráttá a hálószobát

Nincs több munka, nincs több cumisüveg vagy pelenka a hálószobában! Legyen ez egy új szabály. A hálószobát két dologra kell használni: alvásra és szexre. Ha ehhez valami nem járul hozzá, azonnal száműzd! Cseréld le ezeket a nem oda illő dolgokat érzéki elemekre mint a gyertya vagy a virág.

Legyen finom anyagból az ágynemű, legyen sok párna, és esetleg valamilyen baldachin az ágy körül. Ne feledkezz meg az ajtón a jól zárható zárról sem…

6. nap

Fogalmazd meg világosan a vágyaid és a kéréseid

Partnered valószínűleg nem gondolatolvasó. Ezért nagyon fontos, hogy megfogalmazd azt, amire vágysz. Semmi sem jobb az őszinte kommunikációnál. Kérd, hogy figyeljen rád, ha úgy érzed, elkalandozik. Ezt is lehet úgy kérni, hogy egyből érdekli majd, hogy mit akarsz mondani: „Szeretem, ha rám figyelsz, mert abból látom, hogy tényleg érdekel, amit mondok”.

7. nap

Szükség van a barátnőidre! Menj el velük bulizni!

Ahhoz, hogy a kapcsolatodban is kiteljesedhess, elengedhetetlen a jó közérzet. A jó közérzet kialakulásához szükség van pihenésre, jó ételekre, de ugyanígy arra is, hogy a barátaiddal lehess. Ilyenkor csak saját magaddal kell foglalkoznod, és ez nagyon fontos mindenkinek. Feltöltődhetsz energiával, amit aztán a partnerednek adhatsz. Nagyon okos volt, aki azt mondta, hogy egy kapcsolatnak sem tesz jót, ha a felek állandóan, sülve-főve együtt vannak.

8. nap

Érezd magad szexinek!

A fizikai egészség és a szexuális egészség kéz a kézben járnak, és ha nem érzed jól magad, akkor valószínűleg nem lesz a hangulat bensőséges. Csinálj olyan dolgokat, amiktől jól érzed magad a bőrödben, és úgy érzed, hogy szexi vagy. Csak azok a dolgok tudják ezt táplálni benned, amelyeket élvezel.

9. nap

Nem kell a szexhez stratégia – csak csináld!

Néha a legjobb dolog, amit tehetsz a szexuális életed érdekében, az az, hogy fejest ugrasz az ágyba, és már csinálod is! Még akkor is, ha nincs épp akkor hangulatod, akkor is tedd ezt gyakran a partnereddel, mert a test válasza nagyon hamar megjön. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy akkor is kell szexelni, ha egyáltalán nem akarsz vagy ő nem akar. Inkább azt jelenti, hogy nyitottnak kell maradni, és nem szabad azonnal, automatikusan azt mondani, hogy fáradt vagy. Tartsd a szexet egy lehetőségnek!

10. nap

Csinálj egy dobozt, amibe gyűjtheted a vágyakat

Te is és a partnered is minden nap írjatok fel valamit egy papírra, amire nagyon vágytok, ki akarjátok próbálni. Lehet az egy új szexpóz, valamilyen szerepjáték, szexuális segédeszköz, vagy akármi, ami lázba hoz. Őrületes szexcsaták alakulhatnak ki, ha együtt olvassátok el a dobozból kihúzott vágyat. Főleg akkor tesz jó szolgálatot, amikor a dolgok unalmassá vagy egy kicsit rutinszerűvé válnak.

És ne feledd: a Valentin-nap nem kell, hogy kiszámítható legyen. Nem csak a csoki-rózsa-szívecske kombó lehet jó ekkor. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat egymás társaságában, és minél többet hozzatok vissza abból a hangulatból, ami kapcsolatotok kezdetét jellemezte.


Kalandor szerelem
Kalandor szerelem
Ki kezdeményezze a szexet?
Ki kezdeményezze a szexet?
A Napra lehet nézni, de rád nem…
A Napra lehet nézni, de rád nem…
Birtoklási vágy és kontroll a szerelemben
Birtoklási vágy és kontroll a szerelemben
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.