intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Intimplasztika – Megoldás, ha változtatni szeretnél

Intimplasztika – Megoldás, ha változtatni szeretnél

A nők nemcsak a látható külsejükkel törődnek, nemcsak abban látnak sokszor kivetnivalót, hanem bizony előfordul az intim területek kinézetét is szívesen megváltoztatnák. De mitől lehetünk elégedetlenek, és hogyan változtathatunk? Ennek jártunk utána.

Miért lehetsz elégedetlen a nemiszerved kinézetével?

A nők egyik örök félelme, hogy a szülés miatt kitágul a hüvelyük, és már nem tetszenek többé a párjuknak. Előfordulhat, hogy valóban kitágul a hüvely, a hüvelyfal meggyengül, és problémák adódhatnak a szexualitással és a vizelettartással is. Vannak olyan nők, akiknél a szeméremdomb nagyobb, ez zavaró lehet és negatívan befolyásolhatja a megjelenést. Ezekre megoldást jelenthet az intimplasztika. A genetika is beleszól abba, hogy hogyan nézünk ki ott alul. Sok nőt érint, hogy a nagyajkai kisebbek, mint a kisajkai, utóbbiak kilógnak a nagyajkak közül. Ez kellemetlenségeket okozhat a mindennapok során, és sokakat zavar esztétikai szempontból is.

Ha nem vagy elégedett az intim területekkel, az megingathatja az önbecsülésed, az önbizalmad. Sajnos ez hatással lehet a párkapcsolatodra is. Jó hír, hogy a mai modern orvoslásnak, technikáknak köszönhetően már egészen biztonságos ezen testrészen változtatni.

Mit nevezünk intimplasztiának, és kinek ajánlott?

Minden olyan beavatkozás ide tartozik, amely során esztétikailag átalakul a nemiszerv. Mivel a problémák különbözőek, a beavatkozások követik ezeket.

Mindazoknak javasolható az intimplasztika, akik valamilyen okból nem elégedettek a nemiszervük kinézetével, esetleg problémát okoz a mindennapokban az elváltozás.

Az intimplasztika leggyakoribb fajtái

Hüvelyplasztika

Visszaállítják a hüvelyfal feszességét, illetve, ha kitágult, visszaállítják az eredeti állapotra. – Altatásban végzik a műtétet, felszívódó varratokat használnak.

Kisajkak intimplasztikája

A nagyajkak alól kilógó kisajkakat korrigálják. – Nem altatásban végzik a műtétet, felszívódó varratokat használnak.

A szeméremdomb korrekciós műtétje

Eltávolítják a szeméremdombon összegyűlt felesleges zsírt. – Altatásban végzik a műtétet, felszívódó varratokat alkalmaznak.

Minden beavatkozást megelőz egy alapos orvosi vizsgálat és konzultáció, melynek során eldöntik, hogy melyik műtéttípust alkalmazzák. Az intimplasztikai beavatkozás általában a menstruációt követő 3-4. napon javasolt, hogy a következő menstruációig a sebek begyógyulhassanak.

Intimplasztikai beavatkozás után

Tartózkodj a megerőltető tevékenységektől 1-2 hétig. Ne dolgozz túl keményen, és egyáltalán ne sportolj. Ne szaunázz, kerüld az uszodát és ne ülőfürdőzz. Mivel az intimplasztikai beavatkozás során a nemiszerv alapállapotát állítják vissza, a műtét után hamarosan már minden visszatérhet a normál kerékvágásba. Lassan visszanyered az önbecsülésed.

 

Komáromi Csenge

 


A párválasztás és a szexualitás
A párválasztás és a szexualitás
Ünnepélyesen fogadom, hogy nem leszek többé szerelmes!
Ünnepélyesen fogadom, hogy nem leszek többé szerelmes!
5 tévhit az önkielégítésről – és az igazság
5 tévhit az önkielégítésről – és az igazság
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.