intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Impotens a pasim, mit csináljak?

Impotens a pasim, mit csináljak?

Kata sokkoló őszinteséggel írt nekünk párkapcsolatáról, amely hosszú évek óta szexmentes. Sajnos nem egyedi jelenségről van szó. Egyre több kapcsolatot érint a szex nélküli élet. Ennek nagyon sokféle oka lehet. Katáéknál a párja potenciazavarai okozták a hosszú önmegtartóztatást.

Impotens a pasim, mit csináljak?

„Tíz éve vagyok együtt Ádámmal. A legnagyobb szeretetben élünk együtt, mondhatjuk, hogy igazi szerelem a miénk. Ám közel nyolc éve nem szexelünk. Most biztos egyeseknek felszalad a szemöldöke, hogy hogy lehet ezt kibírni. Igen, én is úgy gondolom, hogy 35 évesen még nagyon fiatal vagyok ahhoz, hogy búcsút mondjak a szexnek, ám a mi esetünk kicsit bonyolultabb ennél. A párom ugyanis egészségügyi okok miatt impotens, ezzel pedig nagyon nehéz bármit is kezdeni. Fogalmam sincs, mit csináljak, kezdek már beleőrülni. Szeretem őt, de ugyanakkor teljes értékű nőnek érzem magam, és vannak bizonyos szükségleteim…”

A potenciazavarok igen gyakori problémának számítanak, sok férfit érintenek. Sokszor lelki okok állnak a háttérben, amelyeket fontos tisztázni, hogy a kapcsolat egészséges irányban haladhasson tovább. Az urológiai vizsgálat azonban segít kiszűrni a szervi problémát, ezért fontos, hogy a férfiak eljárjanak a szűrésekre.

Vannak azonban olyan beavatkozások, amelyek instant megoldást jelentenek a problémára. Vannak, akik gyógyszerrel próbálnak úrrá lenni az erektilis zavarokon, de létezik vákuumszivattyú is, ami kb. fél órára biztosítja az erekciót. Előfordulhat, hogy a probléma nem olyan súlyos, az erekció természetes úton is elérhető, csak többet kell dolgozni érte.

Nem feltétlenül szükséges behatolás ahhoz, hogy a szex élvezhető legyen. Sok más módon lehet örömöt szerezni egymásnak a hálószobában. A legfontosabb dolog az, hogy kevésbé összpontosíts a teljesítményre, és inkább az örömszerzésre, és annak befogadására koncentrálj. Próbáljátok a pároddal minél változatosabban felfedezni azt, kinek mi esik jól, mit és hogyan szeret az ágyban. Előfordulhat, hogy még hosszú kapcsolatban is csak felületesen ismeri egymást a pár. Erre nagyon jók az ilyen, felfedezős játékok.

Az orális kényeztetés, az anális szex, de a csók is mind-mind olyan szexuális érintkezési forma, amely nem feltétlenül kívánja az erekció meglétét. Ne feledd, a férfi prosztatája hihetetlenül érzékeny szerv, és könnyen izgatható. A fantáziádat engedd szabadjára, és légy nagyon nyitott. Ha a párod látja rajtad, hogy nem csak elvárásaid vannak, lehet, hogy kicsit el tudja engedni magát, és ahogy enged a görcsösségéből, az erekció is „megérkezik”.

A cél az, hogy mindketten növeljétek a testtudatosságot, és hangolódjatok rá az érintésekre – azok adására és fogadására is. A szexet fogjátok fel egy játékként, ami nem mindig ugyanúgy játszódik le. Ez a gyönyörű benne.

Ligeti Anna


4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.