intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Igaz szerelem helyett játszmázás?

Igaz szerelem helyett játszmázás?

Belépsz a bárba, rengeteg ember. A feromonok csak úgy szállnak a levegőben, szinte vágni lehet a vágyakozást és a vadászat okozta örömérzést. De mi történik itt?

Igaz szerelem helyett játszmázás?

Elmész bulizni, meginni valamit, és ha akarod, ha nem, abban a pillanatban, ahogy átlépted a hely küszöbét, egyből a prédapiacon találod magad. Így működik ez manapság. Azt várod, hogy megtalálod az igazit, de általában rossz helyen és rossz módszerekkel próbálkozol. Így maradnak a kapcsolatok felületesek, hiszen annak a karjába veted magad, aki lehet, hogy nem is igazán keltette fel az érdeklődésed, csak épp ott volt, kedves volt, meg is hívott valamire, és talán még beszélgetőpartnernek sem volt rossz. Lehet, hogy az ámítás eltart egy-két hónapig, de ezt senki nem bírja túl sokáig. Elkezdesz újra vágyni az után, ami most sem lett a tiéd. Fogadkozol, hogy legközelebb tuti nem mész bele semmi olyanba, amit nem kísér rögtön, elsőre elsöprő és mindent felborító érzés. De újra és újra ez történik. Megint egy keserű pirula, amit le kell nyelni. Talán egy idő múlva bele is törődsz, hogy minden kapcsolatod ilyen lesz, mert egyszerűen nem lehet normális pasit találni, és kész.

Inkább belemész a játszmákba, a hazudozásba, és olyan viszonyba, amely nem arról szól, hogy megismerjétek egymás értékeit, hanem a pillanatról. A pillanatnyi vágyról, a szex pillanatnyi élvezetéről, a pillanatnyi érzésektől. Semmi komoly, ám mégis meghatározó. Erre persze csak később jössz rá, amikor már szakítottatok. Vajon tanultál most a hibáidból. Dehogyis! Jövő héten újra préda vagy. A férfiaknak viszonylag könnyű dolguk van. Trendi, gyönyörű, fiatal lányok szinte felkínálják magukat nekik. Még egy „rossz” pasi is talál magának nőt. Felkínálják magukat, annyira vágyják a szerelmet. Minden férfi potenciális szerelem. És inkább kipróbálják, hogy valóban az-e, mint hogy az érzéseikre hallgatnának, és futva menekülnének a skalpvásárról.

Te nem akarsz ilyen lenni, de minden szombaton mégiscsak felveszed az új magas sarkút, és belecsapsz a lecsóba. Ki tudja, talán majd most sikerül. De nem, így nem sikerül. Újra meg újra ugyanazokat a hibákat követed el.

De vajon tudod, hogy neked mik az igényeid, mire vágysz igazán? Mert először saját magaddal kell tisztában lenned, és csak utána kutatni a társ után. Nincs végtelen időd, és az, hogy vesztegesd, nagy butaság lenne. Egyszer úgyis kiég az a bizonyos izzó, ami azt jelzi, hogy felszedhető vagy. Kialakul majd benned a vágy egy stabil, komoly, hosszú távú kapcsolat után. Akarni fogod, hogy valaki mindig ott legyen melletted, de az olyan ember legyen, akit valóban érdekelsz. A lelked, a tested, mindened.

De addig… vajon hányszor hagyod, hogy elragadjon egy újabb vadász? Vagy te magad hányszor változol vadásszá? Míg meg nem unod, hogy a valódi érzéseidet elrejtve élj, mint valami szárnyaszegett madár?

Inkább szedd össze magad, tisztázd az érzéseid, gondold végig, mik azok a dolgok, amelyeket fontosnak tartasz, majd mindezt vonatkoztasd egy társas kapcsolatra is. Ha kell, írd le az egészet egy papírra, készíts listát. Vedd sorra a jó és a rossz tulajdonságaid. Ha ismered őket, és be is vallod, akkor állsz készen arra, hogy valaki mást beengedj. Addig csak préda leszel, vagy vadász. De egyik sem jó helyzet, mert mindkettőből csak lefelé vezet az út.


Volt szex, nincs szex
Volt szex, nincs szex
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
A hűtlenségről
A hűtlenségről
Tények a női mellekről
Tények a női mellekről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.