intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

A bizonytalanság érzése valahogy mindig együtt jár az ismerkedéssel, az újdonság felfedezésével. Sokszor már elsőre is érezzük azt a furcsa, mindent betöltő érzést, ami nem lehet más, csak a szerelem. Igen, én hiszek az első látásra szerelemben. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor még számunkra sem egyértelmű, hogy mit is érzünk a másik iránt. Honnan tudhatod hát biztosan, hogy szerelmes vagy?

1. Nem alszol jól

A megismerkedésetek óta elkerül a nyugodt álom? Nem vagy képes kipihenni magad tisztességesen? Ez bizony erősen arra utal, hogy felpörögtek a szervezetedben az események, és kicsit megbolondultak a hormonjaid. Ne csodálkozz rajta, ha az álmaidban sokszor esik meg szexuális együttlét is. Az álmok ugyanis vágyakat is tükrözhetnek, amelyek igen furcsa formában is megtestesülhetnek.

2. Nem bírsz enni

Ez a „tünet” szinte minden szerelmesnél jelentkezik. A gyomrod folyton liftezik, emiatt egy falat sem megy le a torkodon, ahol pedig jókora gombócot érzel. Ilyen ez a szerelem, néhány kilótól is könnyen megszabadulhatsz. Vigyázz azonban, muszáj enned, próbálj zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, azok könnyebben lecsúsznak.

3. Csak magadnak akarod

Teljesen természetes, hogy nem akarsz osztozni, de azért néha a családjával is kell találkoznia, és neked is a tiéddel. Ne telepedj rá, még akkor sem, ha most mást sem szeretnél, csak minden pillanatban vele lenni. Kicsit engedd el a kezét.

4. Hirtelen semmi sem biztos

Úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj. Elvesztetted az irányítást a gondolataid és a tested fölött is. Ez bizony szerelem, nem is lehet más. Folyton ő uralkodik a fejedben, és bizsergeti a tested még az is, hogy rá gondolsz. Ennyi…

5. Nincs múlt és nincs jövő

A pillanatban és a pillanatnak élsz. Minden egyes együtt töltött másodpercet mélyen elzársz a szívedben, hogy bármikor elővehesd. Az sem érdekelne, ha holnap felrobbanna a világ, a lényeg az, hogy ebben a pillanatban épp vele vagy. Nem gondolsz senki másra, nem számít semmi más, csak ő.

Ha a fenti 5 jelet már felfedezted magadon, akkor biztosíthatlak, hogy a szerelem ott van a szívedben. Ha ez a partnered részéről is így van, akkor nagyon szerencsések vagytok, tartson minél tovább. Mert a szerelem a világ legcsodásabb érzése, és semmivel sem pótolható, nem helyettesíthető.

 

Ligeti Anna


Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!
Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!
A szerelmet táplálni kell. Mindig.
A szerelmet táplálni kell. Mindig.
A sok szex önigazolást ad?
A sok szex önigazolást ad?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.