intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hogyan legyél jó társ?

Hogyan legyél jó társ?

Az együttélés nem fenékig tejfel, ezt mindenki tudja, aki már próbálta. Minden ember más, így nagyon nehéz igazán összecsiszolódni, a közös értékrendet és szabályrendszert felállítani. Kisebb-nagyobb viták is születhetnek a nézetkülönbségekből, amelyeket jobb még azon melegében megoldani. Természetesen mindannyian azt szeretnénk, ha a párunk a lehető legnagyobb boldogságban élhetne, és cserébe mi magunk is erre vágyunk. Ám ennek megvalósítása nem is olyan egyszerű dolog.

 Hogyan legyél jó társ?

Egy kapcsolatba mindkét félnek bele kell tennie mindazt, ami csak tőle telik. Soha nem lankadhat az egymás iránti odaadás, mert azt a másik fél egyértelműen megérzi, és oda az egész. 

Nyilván száznál is több pont lehetne a „mitől leszek jó társ” listánkon, de most szorítkozzunk a legfontosabbakra. Lássuk, mi az az 5 dolog, ami hozzásegít egy boldogabb együttéléshez a pasiddal.

  1. Fogadd el!

Az elfogadás már önmagában is nagyon fontos, hát még egy párkapcsolatban. Az együttélés sikere ugyanis azon múlik, hogy mennyire tudtok egymással toleránsak lenni. A férfiak nem szeretik, ha a párjuk akarja beszabályozni az életüket, hiszen bennük van az ősi férfiösztön, hogy ők hordják a nadrágot. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem akarod őt megváltoztatni, nem akarod, hogy más legyen, mint amilyen. Természetesen te is elvárhatod ugyanezt az ő részéről. Az elfogadás kétirányú utca.

Hogyan legyél jó társ?

  1. Bízz benne!

Sok nő ott követi el a legsúlyosabb hibát, hogy a féltékenységét olyan szinten mutatja ki, ami már károsan hat a kapcsolatra. Aranyszabály, hogy amíg ő nem tesz olyasmit, ami téged abba az irányba mozdíthatna, hogy gyanakodj, esetleg lépéseket tegyél, addig ártatlan, és megérdemli a bizalmad. Azonban tudatosítsd benne, hogy a bizalom kényes dolog, és csak egyszer lehet eljátszani.

  1. Ne tekintsd gyereknek!

Te is elvárod, hogy felnőtt nőként tiszteljen, igaz? Akkor miért gondolod, hogy neki jó, ha úgy viselkedsz, mint az anyukája? Hidd el, meg tud magának csinálni egy szendvicset, vagy egy kakaót. Nem attól leszel jó társa, ha mindent a feneke alá tolsz, hanem attól, ha érezteted vele, hogy ő a férfi az életedben, és elvárod tőle, hogy ő úgy is viselkedjen. Ha azonban gyereknek tekinted, egy idő után gyerekké is válik, és akkor már nagyon nehéz lesz visszahoznod onnan.

  1. Adj magadra!

Nem véletlen, hogy ez a pont bekerült a legfontosabbak közé! Bizonyára te is tapasztaltad már a környezetedben, hogy egyes nők elhagyják magukat, amint együtt vannak valakivel. Már nem fontos, hogy szépek legyenek, hiszen megszerezték, akire vágytak, a játéknak vége, jöhetnek az édes, szürke hétköznapok. Azonban a férfiaknak szükségük van vizuális ingerekre is. Ha nem vagy elég igényes magadra, akkor lehet, hogy ő máshol keresi majd ezeket az ingereket. Ha viszont képes vagy a nagybetűs nő maradni az életében, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog félrekacsintgatni 10 percenként.

  1. Ne légy sárkány!

Azok a kapcsolatok, ahol a nő magára veszi a házisárkány szerepét, nem szoktak túl boldogok lenni. Nem kell minden apróságon felkapni a vizet, inkább próbálj néha az ő fejével gondolkodni. Te sem örülnél, ha minden pillanatban ott állna a hátad mögött, és elszámoltatna, hogy mit, miért és hogyan csinálsz. Biztos nem örülnél, hogy ha bármit is csinálsz, azt valamilyen beszólással kísérné. Éld bele magad a helyzetébe, és rögtön világossá válik, miért ne tedd ezt.

Neked mik azok a fontos dolgok, amelyektől jobb társnak érzed magad? Könnyű volt összecsiszolódni a pároddal, vagy még mindig az út elején jártok? Osztd meg velünk itt vagy a Facebookon.

Kovács-Hain Zsuzsa


Tévhitek az önkielégítésről
Tévhitek az önkielégítésről
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
6 tipp az első randira
6 tipp az első randira
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.