intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

G-pont, a férfiak örömforrása

G-pont, a férfiak örömforrása

Titkolják, de hatalmas élvezetet nyújt számukra. A férfi G-pont létezik, elmondjuk, hol találod.

Ugye el tudod képzelni, micsoda fegyver lehet a kezedben, ha pontosan ismered szerelmed titkos örömforrását? Ha sikerül felfedezned, megtalálnod, olyan orgazmusélményt nyújthatsz a párodnak, amilyet elképzelni sem tudott eddig.

Hol is van ez a férfi G-pont?

A prosztata a férfiak egyik legérzékenyebb szerve. Megközelíteni is nehéz, hiszen a legtöbben ódzkodnak a gondolattól, hogy a végbélnyílásukban turkáljon valaki. A férfi G-pont hasonló érzést vált ki, mint a nőknek a női G-pont.

Tájékozódj arról, hogy szerelmed szeretné-e kipróbálni ezt a földöntúli gyönyört. Ha nem szeretné, semmiképp ne erőltesd, inkább szép lassan kezdd simogatni a végbélnyílását, így egyre beljebb juthatsz. Előfordulhat, hogy nagy benne az ellenállás, és továbbra is tiltakozik. Ha így van, hagyd inkább.

A prosztata

Más néven dülmirigy. Gesztenyealakú és –nagyságú szerv. Simaizomból és mirigyállományból áll. Körbeveszi a hólyagnyakat és a húgycsövet. Fontos a szerepe a merevedés kialakulásában is, hiszen a közelében futnak a péniszt ellátó idegrostok.

A prosztatát nem nehéz megtalálni. Az ujjadat vezesd fel partnered ánuszán úgy, hogy egyre feljebb hatolsz a hasfala felé tapintva. Egy kis idő múlva kitapinthatsz egy gesztenye nagyságú csomót.  Ha gyengéden nyomkodod, masszírozod a prosztatát, különleges gyönyört okozhatsz a párodnak. A legjobb, ha használsz egy kis síkosítót is, hogy nehogy sérülést okozz.

Amíg nem szereztetek nagyobb gyakorlatot a prosztata stimulációjában, mindig az egyszerűbb megoldásokat válaszd. Először csak nyugodtan, gyengéden próbálkozz.

 

Ligeti Anna


A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
A szex tanulható
A szex tanulható
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
Hirtelen jött szerelem
Hirtelen jött szerelem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.