intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

G-pont, a férfiak örömforrása

G-pont, a férfiak örömforrása

Titkolják, de hatalmas élvezetet nyújt számukra. A férfi G-pont létezik, elmondjuk, hol találod.

Ugye el tudod képzelni, micsoda fegyver lehet a kezedben, ha pontosan ismered szerelmed titkos örömforrását? Ha sikerül felfedezned, megtalálnod, olyan orgazmusélményt nyújthatsz a párodnak, amilyet elképzelni sem tudott eddig.

Hol is van ez a férfi G-pont?

A prosztata a férfiak egyik legérzékenyebb szerve. Megközelíteni is nehéz, hiszen a legtöbben ódzkodnak a gondolattól, hogy a végbélnyílásukban turkáljon valaki. A férfi G-pont hasonló érzést vált ki, mint a nőknek a női G-pont.

Tájékozódj arról, hogy szerelmed szeretné-e kipróbálni ezt a földöntúli gyönyört. Ha nem szeretné, semmiképp ne erőltesd, inkább szép lassan kezdd simogatni a végbélnyílását, így egyre beljebb juthatsz. Előfordulhat, hogy nagy benne az ellenállás, és továbbra is tiltakozik. Ha így van, hagyd inkább.

A prosztata

Más néven dülmirigy. Gesztenyealakú és –nagyságú szerv. Simaizomból és mirigyállományból áll. Körbeveszi a hólyagnyakat és a húgycsövet. Fontos a szerepe a merevedés kialakulásában is, hiszen a közelében futnak a péniszt ellátó idegrostok.

A prosztatát nem nehéz megtalálni. Az ujjadat vezesd fel partnered ánuszán úgy, hogy egyre feljebb hatolsz a hasfala felé tapintva. Egy kis idő múlva kitapinthatsz egy gesztenye nagyságú csomót.  Ha gyengéden nyomkodod, masszírozod a prosztatát, különleges gyönyört okozhatsz a párodnak. A legjobb, ha használsz egy kis síkosítót is, hogy nehogy sérülést okozz.

Amíg nem szereztetek nagyobb gyakorlatot a prosztata stimulációjában, mindig az egyszerűbb megoldásokat válaszd. Először csak nyugodtan, gyengéden próbálkozz.

 

Ligeti Anna


3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
Édes karantén – Zsófi és Zétény
Édes karantén – Zsófi és Zétény
Szexigazságok
Szexigazságok
5 dolog, amit nem tudtál a meztelenül alvásról
5 dolog, amit nem tudtál a meztelenül alvásról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.