intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Férfitípusok, akik nem visznek előre

Férfitípusok, akik nem visznek előre

Az életünk olyan hullámzó… sokszor csak ülünk, és nézünk, nem is tudunk beleszólni sem az eseményekbe. Vannak olyan időszakok, amelyek szélsőséges helyzetek sorozatát hozzák elénk. Ilyenkor nagyon jó, ha olyan társ van mellettünk, aki elkap, ha épp elesnénk. Ám nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja ezt a társat, azt a férfit, akiért érdemes…

 Férfitípusok, akik nem visznek előre

Nincs recept, de akárhogy sodródsz is az árral, arra azért figyelned kell, hogy mérgező, borzalmas kapcsolatokban ne ragadj benne. Ezekből nagyon nehéz szabadulni, és, ha sikerül, akkor nagyon nehéz gyógyulni. Megelőzheted, ha szem előtt tartod, hogy vannak bizonyos férfitípusok, akik nem visznek előre, hanem visszahúznak, ezért jobb, ha nem szeretsz beléjük.

Az önző

Világának egyetlen középpontja ő maga, senki sem akkora császár, mint ő. Minden tette azért van, hogy önmagának örömöt szerezzen, más emberek (beleértve az aktuális partnerét is) nem érdeklik. Általában nagyon vonzó személyiségnek tűnik, nehéz neki ellenállni. Ám hamar kimutatja a foga fehérjét. Nem igazán érdeklik a konvenciók, a konzervatív nemi szerepek. Képes férfi létére nőként viselkedni, ha a helyzet és az érdeke úgy kívánja. Bármikor magadra hagy, ha neki úgy tetszik, a te érzéseiddel nem foglalkozik.

A negatív

Neki soha semmi nem jó. Bárhogy igyekszel is, nem fogsz tudni annyit nyújtani, amivel megelégedne. Egy idő után már nyíltan hibáztat is, de soha nem ismerné be, hogy ő maga a rákfenéje az egész kapcsolatnak. Nem örül semminek, a sikereidet nem ismeri el, ellenben elvárja, hogy te dicsérd. Ellenkező esetben behisztizik, és nem áll szóba veled. Ha jó napod volt, csak haza kell érned, hogy ez megváltozzon.

Férfitípusok, akik nem visznek előre

Az érzéketlen

Iszonyú jó színész. Képes elhitetni veled, hogy nagyon szuper pasi, érzéki szerető, csodás társ. Igenám, de az egész csak mézesmadzag. A részéről rövid ideig tartó fellángolás hosszú távon érzéketlenségbe fordul. Közönyösen áll mindenhez, így hozzád is. A változás történhet nagyon gyorsan, egyik pillanatról a másikra, de el is húzódhat, ezért nagyon nehéz kivédeni, hogy belészeress. Résen kell lenned, és minden apró jelre figyelned kell.

A féltékeny

Sokszor írtunk már a féltékenységről. Maga az érzés nem rossz dolog mindaddig, amíg sikerül azt korrekt mederben tartani. Sajnos azonban vannak olyan férfiak, akik mintha a génjeikben hordoznák a zöld színt. Egyszerűen hihetetlen dolgokra képesek, hogy bebizonyítsák azt, ami talán meg sem történt. Ha a párod minden pillanatról tudni akar, amit nem az ő társaságában töltöttél, kezdhetsz gyanakodni, hogy valami nem stimmel. Persze ő azt mondja majd, hogy bízik benned, és az egész csak azért van, mert nagyon szeret. De ez baromság! Aki szeret valakit, az nem számoltatja el, nem kutakodik a telefonjában szexüzeneteket kutatva.

A lenéző

Talán a legrosszabb élményeket tartogatja számodra egy lenéző társ. Számára a nő egyenlő a nullával, csak arra jó, hogy vezesse a háztartást és szüljön egy-két-x gyereket. Nem tart értékes embernek, csak egy szükséges dolognak, amit elvisel, hogy neki kényelmesebb legyen. Ha egy pici kis jelét is tapasztalod annak, hogy a férfi, akivel együtt vagy, ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, menekülj! Ebből a kapcsolatból semmi jó nem származhat a számodra.

Ligeti Anna


Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
„Még sosem voltam szerelmes”
„Még sosem voltam szerelmes”
A látszatszerelemnél nincs rosszabb! Küzdj a boldogságért!
A látszatszerelemnél nincs rosszabb! Küzdj a boldogságért!
Így legyél szerelemmágnes
Így legyél szerelemmágnes
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.