intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?

Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?

Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is különböznek a férfiak. Sokféle módon képesek szeretni a nőt, mi most megmutatjuk a 6 leggyakoribb típust. Te melyikben ismersz a pasidra? 

A tapasztalt

Lehet, hogy idősebb nálad, nagy tapasztalattal rendelkezik az élet minden területén, de legfőképp a szexben. Őrült tempóval veti bele magát a „tanításodba”, amit nagyon élvez, hiszen irányíthat. Ha szereted az olyan pasikat, akik igazán kézben tudják tartani a dolgokat, és nem mennek a szomszédba egy kis fantáziáért, akkor ő ilyen.

A kisfiú

Imádnivaló, de néha az agyadra megy a félénkségével, és azzal, hogy gyakran elvárja, hogy anyáskodj felette. Nem igazán tud különbséget tenni a szerető és az anya között, kicsit komplexusos. Kedves, bújós, gyengéd pasi, így, ha erre van szükséged, akkor egy főnyeremény. A szexuális tapasztalata csekély, de mindig előtérbe helyez téged, ezért elnézhető neki, hogy még viszonylag kezdő az ágyban.

A bonviván

Az élet élvezete számára alap. Nem érti, ha valaki szomorú, depressziós, tőle ezek nagyon távol állnak. Az egész életét a boldogság hajszolásával tölti, a szexben is űzi, hajtja a kielégülést. Gyakran több vasat is tart a tűzben, amit nem is titkol annyira. Mottója: Csak egyszer élünk! Sose halunk meg! Élj a mának!

A pornószínész

Hangosan beszél hozzád szex közben, nyög és ordítozik. Mindenféle extrát ki akar próbálni. Általában tökéletes a teste, sokat is foglalkozik a külcsínnel. A partnerétől is elvárja, hogy hozzá idomuljon, felvegye a tempóját és a kissé extrém szokásait is tolerálja. A vele való kapcsolat leginkább a szexen nyugszik. Ha az nem stimmel az életében, hamar továbbáll.

Az idegesítő

Ő az, akivel, ha együtt voltál, lehet, hogy nem akarsz újra. Folyton azt csinálja, ami épp nem jó, nem oda való, vagy épp nem kívánod abban a pillanatban. Mondhatnánk úgy is, hogy antitalentum a szexben. Ő élvezi, de rád bízza magát, mert kissé bizonytalan, nem tudja, mit mikor és hogyan tegyen. Ha azonban szóvá teszed az ügyetlenségét, megsértődik, és még idegesítőbb lesz. Nehéz vele zöldágra vergődni. A szíve nagy, a szerelme óriási tud lenni, de ez egy idő után nem elég, ha minden másban idegesít.

Az álompasi

Róla álmodtál, ő testesít meg mindent, ami számodra A FÉRFI, csupa nagybetűvel. Eszméletlen jó az ágyban, mindig tudja, mit kell tennie, és még a teste is maga, a tökély. Egyszerűen nem létezik nála szebb, jobb és csodásabb partner. Vajon mikor akar feleségül venni?

 

Ligeti Anna


Szexi álmokat!
Szexi álmokat!
Fesztiválozz – ésszel!
Fesztiválozz – ésszel!
Titkos kapcsolat
Titkos kapcsolat
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.