intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?

Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?

Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is különböznek a férfiak. Sokféle módon képesek szeretni a nőt, mi most megmutatjuk a 6 leggyakoribb típust. Te melyikben ismersz a pasidra?

Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus? 

  1. A tapasztalt

Lehet, hogy idősebb nálad, nagy tapasztalattal rendelkezik az élet minden területén, de legfőképp a szexben. Őrült tempóval veti bele magát a „tanításodba”, amit nagyon élvez, hiszen irányíthat. Ha szereted az olyan pasikat, akik igazán kézben tudják tartani a dolgokat, és nem mennek a szomszédba egy kis fantáziáért, akkor ő ilyen.

  1. A kisfiú

Imádnivaló, de néha az agyadra megy a félénkségével, és azzal, hogy gyakran elvárja, hogy anyáskodj felette. Nem igazán tud különbséget tenni a szerető és az anya között, kicsit komplexusos. Kedves, bújós, gyengéd pasi, így, ha erre van szükséged, akkor egy főnyeremény. A szexuális tapasztalata csekély, de mindig előtérbe helyez téged, ezért elnézhető neki, hogy még viszonylag kezdő az ágyban.

  1. A bonviván

Az élet élvezete számára alap. Nem érti, ha valaki szomorú, depressziós, tőle ezek nagyon távol állnak. Az egész életét a boldogság hajszolásával tölti, a szexben is űzi, hajtja a kielégülést. Gyakran több vasat is tart a tűzben, amit nem is titkol annyira. Mottója: Csak egyszer élünk! Sose halunk meg! Élj a mának!

  1. A pornószínész

Hangosan beszél hozzád szex közben, nyög és ordítozik. Mindenféle extrát ki akar próbálni. Általában tökéletes a teste, sokat is foglalkozik a külcsínnel. A partnerétől is elvárja, hogy hozzá idomuljon, felvegye a tempóját és a kissé extrém szokásait is tolerálja. A vele való kapcsolat leginkább a szexen nyugszik. Ha az nem stimmel az életében, hamar továbbáll.

  1. Az idegesítő

Ő az, akivel, ha együtt voltál, lehet, hogy nem akarsz újra. Folyton azt csinálja, ami épp nem jó, nem oda való, vagy épp nem kívánod abban a pillanatban. Mondhatnánk úgy is, hogy antitalentum a szexben. Ő élvezi, de rád bízza magát, mert kissé bizonytalan, nem tudja, mit mikor és hogyan tegyen. Ha azonban szóvá teszed az ügyetlenségét, megsértődik, és még idegesítőbb lesz. Nehéz vele zöldágra vergődni. A szíve nagy, a szerelme óriási tud lenni, de ez egy idő után nem elég, ha minden másban idegesít.

  1. Az álompasi

Róla álmodtál, ő testesít meg mindent, ami számodra A FÉRFI, csupa nagybetűvel. Eszméletlen jó az ágyban, mindig tudja, mit kell tennie, és még a teste is maga, a tökély. Egyszerűen nem létezik nála szebb, jobb és csodásabb partner. Vajon mikor akar feleségül venni?

Ligeti Anna


Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
6 szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövettél már
6 szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövettél már
Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?
Nos, hölgyeim… mitől jó a férfi az ágyban?
Útmutató orális szexhez - Férfiaknak
Útmutató orális szexhez - Férfiaknak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Vizer Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.