intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Egy szerv, ami csak élvezetre való

Egy szerv, ami csak élvezetre való

Az anyatermészet bőkezű volt a nőkkel. Olyan ajándékot adott nekik, ami a férfiaknak nincs. A klitoriszt.

A férfiak pénisze is érzékeny, ám több célt szolgál egyszerre: a vizelésért és az ejakulációért is felelős. A világon egyetlen olyan szerv van, ami csakis az örömszerzésért létezik, ez pedig a csikló, más néven klitorisz.

A kutatások szerint a nők csupán 20% -a képes orgazmusra behatolásos közösüléssel, a többség, azaz 80% a klitorisz izgatásával éri el a csúcspontot.
Azonban sajnos sokan azzal sincsenek igazán tisztában, hogy mi a jó nekik szex közben. Nem tudják, hogyan stimulálják a klitoriszt, hogyan adják át a tapasztalatokat a partnerüknek.

Ingridnek még soha nem volt orgazmusa. A barátja folyamatosan panaszkodott, ami frusztrációkhoz, majd depresszióhoz vezetett, és a kapcsolatuknak nem igazán volt jövője. Ingrid mindig színlelt, így nem élt teljes életet. A kezébe vette a sorsát (szó szerint). Szakított a pasijával, majd elkezdte megismerni önmagát. Nemcsak passzívan maszturbált, hanem minden apró jelre figyelt. Ez a felfedezés megnyitotta az utat egy újabb, kielégítőbb kapcsolat felé, ami tele van szenvedéllyel.

Fontos tudnod, hogy minden nő alkalmas az orgazmusra!

Ha az mégsem sikerül, annak többnyire lelki okai vannak, amit meg kell beszélni a partnerrel. Ehhez egy valóban nyitott kapcsolat kell, ahol a felek mindent meg tudnak beszélni, és nincsenek titkaik egymás előtt.

Tudd, hogy megérdemled az orgazmust!

Sokáig azt hitték, hogy az „igazi” nők közösülés útján érik el az orgazmust, tehát úgy „kell”. Filmek, tévéműsorok és pornófilmek mutatták meg – hamisan – ahogy egy nő vonaglott orgazmus közben, robbanásveszélyes állapotban, néhány lökés után. Vannak, akik képesek megtanulni a hüvelyi orgazmust, és kielégülni így is, de a valódi kielégülésért a csikló felelős.

Egy szerv, ami csak élvezetre való

Legyen fontos számodra az önös érdeked is!

Igenis, szeretkezés közben koncentrál kicsit magadra is, mert akkor tudsz igazán a partnerednek adni, ha közben te is jól érzed magad. Ha már tudod, hogy mire vágysz, akkor tégy azért, hogy meg is valósuljanak a vágyaid. Ugyanígy fontos a kedvesed is, az ő vágyai, az ő kielégülése. De a szex nem egyoldalú kapcsolat.

A szex igenis tanulható

Az igényeid, a vágyaid nagyon fontosak, ezeket pedig megtanulhatod igazán kiteljesíteni. Ha te tanulsz, a partnered is tanul, feltétel persze a helyes kommunikáció, de erről most nem lesz szó. Hogy mit tudsz tanulni? Maszturbáció közben feltérképezed a tested, pontosan tudni fogod, hogy a stimuláció mely pozícióban a legjobb neked. Lehet az hason fekve vagy a hátadon pihenve, ez mind akkor derül ki, ha próbálkozol. Megkeresheted a G-pontodat, amit elég nehéz megtalálni, főleg, ha a keresgélés épp a forró pillanatok közepette történik. A sok bizonytalanság rossz irányba billentheti azt a bizonyos mérleget. 

Nagyon sokféleképpen rá tudod vezetni magad a számodra helyes technikára, amit aztán ossz meg a partnereddel, hogy egy tökéletes szexuális élményben lehessen részetek.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


7 szokás, ami tönkreteheti a szexuális életed
7 szokás, ami tönkreteheti a szexuális életed
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Szexuális igényeink változnak
Szexuális igényeink változnak
5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban
5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.