intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Csak pozitívan! – A strandon is

Csak pozitívan! – A strandon is

Nagyon fontos elfogadni önmagunkat, pozitívan látni a saját testünket. Ez a dolog ilyenkor, nyáron még egy kicsit nehezebb, hiszen a meleg miatt több látszik a testünkből, mint máskor. Íme a mi tanácsaink, hogy magaddal elégedett lehess.

A testpozitivitás eszméje nem új keletű dolog. Már a ’90-es években is teret hódított. Ekkor kezdtek ugyanis terjedni a különböző táplálkozási zavarok. Azért, hogy ezektől megóvják az embereket, és visszatereljék őket a helyes útra, önmaguk elfogadásához, létrejött a The Body Positive nevű szervezet – bővebb infó ITT.

Mára ez az eszme és a mondanivalója is kissé elsikkadt, immár inkább a trendiség körébe tartozik, mint a fontos üzenetek közé. Sok divatcég hangoztatja, hogy az elfogadás és az önelfogadás jegyében terveznek, mégis gyártják a push-up bikiniket, a mindent takaró óriásfürdőruhákat, és még sorolhatnánk.

A fiatalok pedig még mindig behúzott hassal közlekednek a strandon, de vannak, akik inkább le se vetkőznek.

A boldogsághoz vezető út a fontos, hiszen az az élet.

A társadalom nagy része szégyelli a testét mások előtt. Pedig sokkal egyszerűbb szeretni és elfogadni önmagad. Az önelfogadás valójában hatalmas agymunka. Azt kell megértened, hogy nem létezik a Földön tökéletes ember, mindenkinek van valamilyen tökéletlensége, ami azzá teszi őt, aki. Ez a tökéletes az egészben, és ez a gyönyörű. Mindenki attól szép, aki ő valójában, nem attól, hogy másnak akar látszani, vagy beleolvadna a tömegbe. Nem attól leszel boldog, hogy magadtól egy teljesen különböző emberré szeretnél válni, hanem attól, hogy megérted, te magad egyedi vagy és megismételhetetlen.

Csak pozitívan! – A strandon is

A beachbodyd már kész van! Vedd fel a legkényelmesebb fürdőrucid, és irány a strand!

Van olyan fürdőruhád, amit nagyon szeretsz hordani, mert sehol sem vág be, nem szorít, nem bő, nem szűk, szép a színe, szóval olyan, amilyennek te szereted? Biztos van egy ilyen darabod. Ha nincs, tüstént szerezd be, és irány a strand! Igen, most! Nem kell a testeddel semmit sem csinálnod! Készen vagy arra, hogy jól érezd magad! Nem fontos, hogy sovány a testalkatod, vagy teltebb, az a fontos, amit te gondolsz róla. Mások is azt fogják majd észrevenni. Ha takargatod magad, mert te látsz valamit a testeden, ami nem tetszik – hangsúlyozom – NEKED, a többi ember is azt az egy dolgot fogja meglátni. De te nem az az egy dolog vagy. Azt a dolgot csak te látod, és csak te tudod megszüntetni. Nem a testeden, hanem a fejedben. Mert az önelfogadás és a testpozitivitás a fejedben kezdődik, és ott dől el.

Így lehetsz elégedett magaddal

  1. Próbáld magad függetleníteni attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Ez nem a te problémád, hanem az övék. Ez róluk szól
  2. Mosolyogj magadra. Jó, tudom, ezt már sokszor mondtuk, de tényleg nagyon fontos. Tanulmányok, kutatások foglalkoztak azzal, hogy az emberek hogyan reagálnak a mosolyra. Ugye nem kell elmondani, hogy pozitívan! A mosolygós embereknek több a barátjuk.
  3. Tegyél a testedért. Ha csak a fotelban ülve sajnálod magad, azzal nem változik semmi. Ha szereted a tested, akkor szeresd annyira, hogy adsz neki mozgást, amivel több energiája lesz, és te is boldogabb leszel ettől. Adj neki egészséges ételeket, amelyektől kivirulhat.
  4. Ne rombold magad!
  5. Jegyezd meg: csak egy életed van! Ezt kell úgy végigélned, hogy a végén érdemes legyen visszagondolni és emlékezni rá. Csak rajtad múlik!

 


Kovács-Hain Zsuzsa

 


5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
Úgy beszélj, hogy meg is értselek!
Úgy beszélj, hogy meg is értselek!
Heti egy szex már lassíthatja az öregedést?
Heti egy szex már lassíthatja az öregedést?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.