intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az ismerkedés 4 törvénye

Az ismerkedés 4  törvénye

A nagymamám nagyon okos asszony volt. Egész életében bennünket szeretett, szerintem mást sem csinált. Annyira jó volt, hogy mindig mindenre tudta a választ. Amikor most a megfelelő témát kerestem, eszembe jutott egy beszélgetésünk. Én úgy 18 éves lehettem, és nála aludtam. Az egész éjszakát átcsacsogtuk mindenféléről. Természetesen a fiúk is szóba kerültek.

„Változtasd meg a gondolataid, és megváltoztatod a világot” - mondta Norman Vincent Peale. Ő írta A pozitív gondolkodás ereje című könyvet. Azt hiszem, alapvetően pozitív a gondolkodásom, de egy-két sikertelen randi után az ember nem túl pozitív. Szerencsére a Nagyim feltárta előttem a titkot. Elárulta azt a 4 fontos törvényt, amely segít megváltoztatni az ismerkedéshez való hozzáállást. Azt hiszem, sikerrel járt. 

1. Állítsd le azonnal a nagy Ő keresését!

E helyett a társkeresésre úgy tekints, mint egy tanulási folyamatra. Próbáld megismerni önmagad és másokat is, miközben jól érzed magad. Biztos Te is hallottál már arról a meggyőződésről, hogy ha nem keresed a szerelmet, akkor biztos megtalálod. Mivel ez egy jó nagy közhely, bizonyos, hogy igaz is. Tehát a helyett, hogy azon keseregsz, hogy ez a nap is házassági ajánlat nélkül telt el, tekints előre.

Talán sok mindenre rádöbbensz majd, miközben megismered magad. Jobb társalgó leszel, így kevésbé leszel frusztrált egy-egy randin.

Mindenki, akivel találkozol, valamiért érdekes, és ezt Te meg tudod találni bennük. Ez által fejlődik a Te személyiséged is. Értékes utazáson vehetsz részt, és egyre közelebb kerülsz az igaz szerelemhez.

2. Legyen nyitott a szíved!

„Én nem szeretem az alacsony/magas férfiakat!” „Én csak a szőkékhez vonzódom.” „Ahhoz kell hozzámenni, aki katolikus/református/stb.” Előítéletek. Ugye Neked is ismerős? Ne ítélkezz, miközben ismerkedni szeretnél. Saját magadat rövidíted meg az által, hogy egyes embercsoportokat kizársz a lehetséges randipartnerek közül. Mi van, ha épp egy alacsony, barna hajú partnerben találnád meg a nagy szerelmet, csak épp nem engeded be az ajtón?

Az ismerkedés 4  törvénye

Ha korlátozod ebben magad, akkor a boldogságod esélyét csökkented. A legtöbb kapcsolatot az emberek különbözősége teszi boldoggá, nem pedig a hasonlóságuk.

3. Csírájában fojtsd el a negativitást!

Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik pozitivitást sugároznak, optimisták. Ne feledd, hogy ezek az emberek a „rossz időkben” is veled lesznek, és pozitív energiával töltenek fel.  Próbálj Te is mindig pozitív lenni, hiszen a szavaknak teremtő erejük van. Ha túl sokat beszélsz a szerelemről negatív szövegkörnyezetben, akkor sajnos bevonzod a bajt.

4. Ha úgy érzed, hogy sikertelen időszakot élsz meg, kérj segítséget!

Egy szakember, életvezetési tanácsadó, coach sokat segíthet abban az esetben, ha úgy érzed, bármit teszel, nem jön a szerelem, és valahogy semmi sem jön össze. Persze a nagyim idejében még nem voltak coach-ok, ő a barátnőivel beszélt meg mindent és nekem is ezt tanácsolta. Egy jó barát vagy barátnő lehet a legbiztosabb segítség, persze fontos, hogy akit megkérdezel, jól működő kapcsolatban éljen.

Próbálj az élet más területeire nagyobb hangsúlyt fektetni, kirándulj, olvass vagy menj moziba. Bővítsd a látóköröd, és rá fogsz jönni, hogy az élet élmény, ismerkedni bárhol és bármikor, tervezgetés nélkül is lehet.

Tehát nyisd ki a szemed, és fedezd fel a lehetőségeket. És bármit is teszel, ne add fel a szerelmet.


6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
Az első közös nyaralás a szerelmeddel
Az első közös nyaralás a szerelmeddel
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Ha meghódítottad, szeresd is!
Ha meghódítottad, szeresd is!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.