intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az első közös nyaralás a szerelmeddel

Az első közös nyaralás a szerelmeddel

Egy élmény, amire egész életedben emlékezni fogsz. De hogy csináld, hogy az élmény valóban maradandó és főleg pozitív legyen? Összegyűjtöttünk most néhány fontos dolgot, amire érdemes figyelned.

 Az első közös nyaralás a szerelmeddel

Valószínűleg, ha ez lesz az első közös nyaralásotok, akkor még nem vagytok együtt olyan hosszú ideje. Érdemes tehát sok mindent átgondolni az indulás előtt.

Az úti cél

Előfordulhat, hogy a pasid meglepetésnek szánja, és kész tények elé állít. Ha mégsem így van, akkor célszerű együtt kiválasztanotok azt a helyszínt, ahova mindketten szívesen elmennétek. Döntsetek közösen, így nem marad senkiben tüske.

Ki fizeti a nyaralást?

Feltétlenül közösen fizessétek az első nyaralást. Ez így fair. Ne hagyd, hogy ő álljon mindent, mert ez kiszolgáltatottá tesz téged. Fontos, hogy te is kivehesd a részed az anyagi terhekből a nyaralás során.

A szálláshely

Érdemes ezt is közösen választani. Ha érkezéskor nem megfelelő a hely, akkor egyikőtök sem okolhatja a másikat a rossz választás miatt, hanem együtt kell megkeresnetek a legjobb megoldást.

Légy spontán

Még akkor is, ha szereted a dolgokat megtervezni, jó, ha kicsit hagyod, hogy sodorjanak az események, és egy kicsit a pasid irányítsa a nyaralást. Hagyd, hogy elvigyen helyekre, engedj a meglepetéseknek. Nem fogod megbánni.

A nyaralás lényegében egy csepp együttélés

Viselkedjetek ugyanúgy, ahogy otthon szoktatok, adjátok önmagatokat. Ha így is működik minden a nyaralás alatt, akkor akár élesben is kipróbálhatjátok, milyen együtt az élet.

Ne hisztizz

Ne játszd el a hisztis nőt a nyaraláson. Ez nemcsak taszító, de tönkre is teheti az egész élményt. Inkább legyen benned egy kis kompromisszumkészség, ami egy nőnél mindig jó, ha van.

Biztonság a szexben

Attól, mert épp a világ egyik legszebb helyén vagytok, és minden nagyon rózsaszín, nem szabad elfeledkezned a védekezésről. Ha tablettát szedsz, a nyaralás előtt feltétlenül írasd fel a nőgyógyásszal a gyógyszert. Jó, ha a barátodnál azért van kondom is, bár azt a helyszínen is tudtok venni. Jobb azért, ha nem ér meglepetés. Idegen országban például sokkal nehezebb beszerezni az esemény utáni tablettát, mert ezzel kapcsolatban mindenhol más a szabályozás.

Ha épp pakolod a bőröndöd, akkor jó készülődést. Csodás nyaralást, szerelmesek!

Ligeti Anna


Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Megváltozik a szex az esküvő után?
Megváltozik a szex az esküvő után?
7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd
7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.