intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A párod tudni akar minden percedről – Biztosra veheted, hogy kényszeresen féltékeny

A párod tudni akar minden percedről – Biztosra veheted, hogy kényszeresen féltékeny

Tudjuk, hogy nincs olyan – érzelmeken alapuló – párkapcsolat, amelyben a féltékenység egy minimális szinten ne játszana szerepet. Természetes, hogy mindenki érzékeny a párjára, ám az, ha minden percedről tudni akar, kontroll alatt tart, az határozottan nem normális dolog. Sokszor persze ez nem derül ki a kapcsolat elején, csak akkor, amikor már nehezebb kilépni. Íme, néhány jel, amelyből arra következtethetsz, hogy a pasid kényszeresen féltékeny.

1.   Mindig tudni akarja, hogy kivel vagy és épp mivel foglalatoskodsz

Azért valljuk be, az elég különös egy párkapcsolatban, ha a pasid órarend szerint elszámoltat. Ha tudni akarja, hogy kivel és hol töltöd az időd, az csak egy bizonyos szintig tekinthető normálisnak. Ha ez állandósul, ott már baj van

2.   Megvádol

Amikor sokat mondja, hogy biztos megcsalod, akkor két dologra gondolhatsz: vagy ő csal meg, és ezzel próbálja leplezni, vagy olyan szinten féltékeny, hogy saját magát sem tudja kontrollálni. Ennek oka lehet valamilyen régi csalódás, bizonytalanság, amiről érdemes beszélni, hogy meg lehessen menteni a kapcsolatot.

3.   Meglepetésszerűen megjelenik, amikor nem számítasz rá

Elmentél egy kicsit a barátnőiddel, a pasid pedig a beszélgetés kellős közepén megjelenik, hogy ellenőrizze, valóban ott vagy-e, és azokkal vagy-e akiket előzetesen említettél neki. Ez már egy alkalommal is rendkívül kellemetlen, de ha rendszert csinál belőle, akkor ott valami nem stimmel.

4.   Kukkolja a telefonod

Igen gyakori a féltékeny embereknél, hogy titokban átnézik párjuk üzeneteit, emailjeit, a galériában eltárolt fotókat. Ezt tovább is lehet még vinni azzal, hogy a táskádban is kutakodik, esetleg a gardróbodban, a fiókjaidban csekkolja a holmidat. Hogy mit keres? Valamit, amivel megbizonyosodhat arról, hogy megcsalod.

5.   Nem elég neki, ha „csak” szereted

Mindig kell neki a visszacsatolás, és leginkább társaságban szereti hallani, hogy mennyire szereted. Ez még nem is lenne akkora baj, de ha például arra kér, hogy a barátaiddal szakíts meg minden kapcsolatot, netán a családodtól akar eltiltani, az komoly jel arra vonatkozóan, hogy kényszeres emberrel van dolgod.

6.   Folyton manipulál

Amikor már-már tisztán látnád, hogy mi zajlik körülötted, veled és a kapcsolatotokkal, egyszer csak azon kapod magad, hogy már azt gondolod, hogy te viselkedsz rosszul. Ilyenkor arra megy ki a játék, hogy őt sajnáld, és minden rosszat elfelejts. Ez a „bezzeg-taktika” nagyon hosszú ideig űzhető, figyelj rá!

Természetes, hogy egy pontig még jól is esik, hogy ennyit törődik veled a férfi, akit szeretsz. Ám jó, ha megtanulod felismerni az intő jeleket, hogy ha kell, lépni tudj, mert egy olyan kapcsolatban lenni, ahol folytonos kontroll alatt tart a partnered semmilyen szinten nem felemelő.

 

Ligeti Anna

 


Szexi számok
Szexi számok
5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek
5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek
Hamburger, szex, sült krumpli
Hamburger, szex, sült krumpli
Orgazmus a hüvelyben – A G-, az A- és az O-pont
Orgazmus a hüvelyben – A G-, az A- és az O-pont
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.