intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A menekülés nem megoldás

A menekülés nem megoldás

A lányok rengeteget foglalkoznak azzal, hogy milyen a külsejük. Magukat és egymást is bírálják, ha nem elég vékonyak, nem eléggé trendi a kinézetük. Ám nemcsak a nők esnek kétségbe egy-egy úszógumi láttán, hanem a férfiak is. Egyesek fogyni szeretnének, mások fogyni, izmosodni. Nézz a tükörbe! Te elégedett vagy magaddal? Nem? Akkor olvass tovább!

Nem tetszik a hajad? Úgy érzed magad, mint egy kisfiú, mert nem találod eléggé izmosnak a tested? Azzal, hogy elmenekülsz minden lány elől, nem oldod meg a problémákat, csupán a szőnyeg alá söpröd őket. Így sajnos a legváratlanabb pillanatban újra előjöhetnek, és akkor már sokkal nehezebb megküzdeni velük.

Ha bizonytalan vagy is önmagaddal kapcsolatban, van néhány olyan dolog, amit megtehetsz, hogy átalakítasd a hozzáállásod. Tudnod kell, hogy nem vagy egyedül, sokan küzdenek ugyanezzel; felnőttek is, tinédzserek is.

Tuningold fel kicsit az önbizalmad, mert ez mindennek az alfája.

Gondold végig, hogy neked milyen az ideális nő… Ugye fel tudsz sorolni néhány tulajdonságot, ami bejön neked? Az emberek többsége így van ezzel: vannak ideáljaik. Sokan pedig egy-egy ilyen ideálra szeretnének hasonlítani, mert azt hiszik, ennek így kell lennie. A férfiak és a nők is beleesnek ebbe a hibába. Azért hiba ez, mert ha nem felelsz meg az általad állított ideálképnek, akkor csökken az önbizalmad, szégyenlős lehetsz, szorongó és akár még depressziós is. Mondanunk sem kell talán, hogy a szexuális életedet is alááshatja az önbizalomhiány.

Helyezd előtérbe a szex élvezetét, ne csak letudni akard a dolgot.

Akárhogy is vagy most önmagaddal, ez hamar meg tud változni, az egész csak döntés kérdése. A szex egy szuper játék, amit azzal az emberrel játszhatsz, akit szeretsz, akihez vonzódsz. Azonban igazán csak akkor lehet élvezni, ha kellő mennyiségű önbizalommal indulsz neki. Ehhez pedig az kell, hogy elfogadd önmagad.

Szeresd a saját tested

Érthető, hogy kissé nehezen fogadod el a hirtelen testi változásokat, amelyek a serdülőkorral indultak el nálad. Ne aggódj, ezen minden fiú átesik, nem vagy fura, és ez az egész teljesen normális.

Az egyik legfontosabb, hogy ne érezz szégyent magaddal, a testeddel kapcsolatban. Ne hallgass a média által sulykolt trendekre, hiszen azoknak senki sem tud megfelelni, és nem is kell!

Nem az a fontos, hogy hogyan kéne kinézned, hanem az, ahogy most kinézel. Ez így tökéletes. Amikor te magad akarod, változtathatsz a testeden – sporttal, életmódváltással, de ezt ne valami vagy valaki hatására tedd, hanem saját elhatározásból.

A tested kinézete nemcsak rajtad múlik, hanem a családodon, azaz a genetikán is. Valaki nem lehet Arnold Schwarzenegger, ha az apukája, a nagypapája inkább Woody Allenre hasonlít. Ezt el kell fogadni, de ki kell hozni belőle a maximumot. Nem kell beletörődnöd semmibe, Arnold Schwarzenegger sem nézett ki mindig úgy, mint a Terminátorban, komoly munka van mögötte. Erre bárki képes. A csajok pedig imádják, ha valakiben van elszántság, kurázsi. Ez sokkal fontosabb, mint a testi erények, hidd el.

A tükör legyen a jó barátod.

A lányok jobban értik ezt, de neked is meg kell barátkoznod vele. Nézd magad, és meg fogod látni, hogy mennyire jóképű vagy már most. Mondd el magadnak minden nap, hogy szereted magad. Csak így lesz teljes a magadról alkotott képed. És ne feledd, a menekülés nem megoldás!

 


Kovács-Hain Zsuzsa


Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Mi van, ha te nem akarod? – Hol kezdődik a szexuális zaklatás?
Mi van, ha te nem akarod? – Hol kezdődik a szexuális zaklatás?
Még mindig szingli vagy? Miért?
Még mindig szingli vagy? Miért?
5 lépés az igazi intimitásért
5 lépés az igazi intimitásért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.