intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit soha ne mondj szakításkor

5 dolog, amit soha ne mondj szakításkor

Egy szakítás már önmagában sem kellemes dolog. Az azonban, ha megpróbálod a szituációra erőltetni a „minden rendben, semmi sem fáj” klisét, még rosszabb. Nemcsak magadból csinálsz bohócot, de az egész helyzetet (amiből menekülni szeretnél) még elviselhetetlenebbé teszed meggondolatlan megjegyzésekkel.Íme, 5 dolog, amit soha ne mondj szakításkor.

5 dolog, amit soha ne mondj szakításkor
Ha szeretnél kilépni a kapcsolatból valamilyen okból, az a te döntésed. De miért akarnád a saját dolgod megnehezíteni? Vannak ugyanis olyan mondatok, amelyek csak olajat öntenek a tűzre, és kimondva gránátként robbannak. Az egészből könnyen lehet egy oda-vissza dobálózás.

Ezt az 5 dolgot ne mondd soha szakításkor:

 1. „Ugye rendben leszel?”
  Még ha nem is lesz rendben a partnered, azaz az exed, akkor is azt szeretné, ha te nem vennéd rajta észre ezt, és azt gondolnád, hogy minden rendben lesz. Ha azt kérdezed tőle, hogy Ugye rendben leszel? , ő ezt fogja meghallani: „Hogyan fogsz túlélni az én jelenlétem isteni áldása nélkül?” Ha szeretnél hangot adni annak, hogy sajnálod, anélkül, hogy bántó kérdést tennél fel, mondd azt: „Ha beszélni szeretnél erről, akkor én még mindig itt vagyok.”

  2. „Találsz majd valakit, aki sokkal jobban illik majd hozzád.”
  Az utolsó dolog, amire gondolunk, amikor szakítanak velünk, az a tény, hogy újra szinglik leszünk. Hacsak nincs nálad több potenciális partner neve és elérhetősége, akkor ezt a „tengerben sok a hal” bölcsességet inkább tartsd meg magadnak. Ha így teszel, rögtön, miután befejeztétek a beszélgetést, az exed el fog menni a barátaihoz tanácsért. Ha ők mondják neki, hogy biztos hamarosan találkozni fog valakivel, aki megbecsüli, szereti majd, stb., akkor megnyugszik. Ha azonban te mondod neki, akkor rettenetesen szomorú lesz, elszorul a torka, és a következő néhány órában azon gondolkodik majd, hogy te vajon találkoztál-e már valakivel.
 2. „Remélem, azért még barátok lehetünk.”
  Ez a legrosszabb, mert nincs lezárás. Amikor az, aki szakít, barátságot próbál kezdeményezni, az pontosan olyan a másik félnek, mintha azt szeretné, hogy egy tortát is az arcába vágjon. Ezzel azt mondod, hogy más emberekkel akarsz randizni, szexelni, mindent csinálni, amit eddig vele, de mindezt úgy, hogy az exed jó tulajdonságait is élvezhesd. Ha valaha is barátok lesztek, azt neki kell kezdeményeznie.
 3. „Sok szerencsét.”
  Ha a „remélem, hogy barátok” nem ütött eléggé, itt egy másik gyöngyszem: „sok szerencsét”. Ez olyan, mint egy mindent lezáró, azonnal robbanó bomba. „Sok szerencsét” és ennek sokféle változata azt sugallja, hogy ő, a teljesen elveszít téged, igazából reménye sincs arra, hogy egyenesbe jöjjön.
 4. „Sajnálom, hogy ideges vagy.”
  Persze, hogy borzalmasan érzi magát amiatt, hogy épp kidobod. Nem kell még tetézni ezt az egészet ezzel a teljesen felesleges megjegyzéssel. Inkább csak kedvesen búcsúzz el, és kész.

Ligeti Anna


Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
10 dolog, amit imádok benned
10 dolog, amit imádok benned
A megtermékenyítésen túl - Az ondó hatással van a nőkre
A megtermékenyítésen túl - Az ondó hatással van a nőkre
Ő kell neked!
Ő kell neked!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.