intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen a szerelem

Ilyen a szerelem

Vannak olyan helyzetek, amelyek igencsak megviselik az embert minden szempontból. Ilyen az, amikor éveken át csak próbálkozol azzal, hogy legyen egy olyan kapcsolatod, amely oda-vissza ható erőket mozgat, nem játszmákon alapszik, és nem egymás előtt álarcot viselő emberek kusza szövetsége.

Nemet mondani nagyon nehéz, de néha muszáj

Amikor nincs elég önbecsülésed és önbizalmad ahhoz, hogy egy ócska kapcsolat ígéretére nemet mondj, el kell gondolkoznod. Nem könnyű, sokat kell tanulni, tapasztalni önmagadról ahhoz, hogy azt tudd tenni, ami a te érdekedet szolgálja. Tudnod kell, hogy a valódi életed akkor kezdődik , amikor már érzed, hogy nem kizárólag az tesz boldoggá, hogy szerelmes lehetsz valakibe, hanem az, hogy van lehetőséged dönteni, választani. Nem kell leragadnod értéktelen emberek mellett.

A szerelem megtalál, feltéve, ha nem akarod annyira

Igaz, hogy közhely, de mint a közhelyek általában, nagyon igaz, hogy a szerelem távol marad attól, aki nagyon vágyik rá. Hagyd hát, hogy távolodjon tőled az az érzés, hogy minden, ami jó körülötted, benned, az a szerelemnek köszönhető. Ne keresd, ne akard megtalálni, hanem hagyd, hogy a szerelemnek legyen lehetősége rád találni. Az a jó élethelyzet, amikor képes vagy egyedül is lenni, és nem érzed úgy, hogy rászorulsz valaki másra ahhoz, hogy életben tudj maradni lelkileg.

Jön, ha képes vagy végre magadra figyelni

Olyan egyszerűnek hangzik, nem igaz? De nagyon nehéz megvalósítani a befelé figyelést. Amíg folyamatosan azzal vagy elfoglalva, milyen benyomást keltesz a külvilágban, addig a megfelelő társ számára láthatatlan leszel. Amint azonban kifelé is az látszik, hogy törődsz magaddal, a lelkeddel, a testeddel, amikor már fel mered vállalni valódi önmagad, akkor fog megtalálni, akkor jön majd, mint egy gyorsvonat, és sínre kerülsz.

Veled lesz, ha megtanulsz egyedül lenni

Az ember társas lény, furcsa hát, hogy pont az egyedüllét az, ami vonzza a szerelmet. Pedig így van. Az az ember mindig vonzóbb mások számára, akin látszik, hogy nem függ senkitől. Ő nem valakié, hanem egyszerűen csak önmaga. Te képes vagy arra, hogy egyedül légy? Ez nem ugyanaz, mint a magány. A magány szomorú, az egyedüllét viszont kiteljesít. Ez egy lehetőség arra, hogy jobban megismerd önmagad, hogy fel tudd állítani a saját életed szabályait.

Ne feledd, az ember alapból szerelemre született. Igaz, meghitt érzésekre, amelyek képesek felemelni, megtölteni a lelket pozitív dolgokkal. Csak rajtad múlik, hogy mikor engeded az életedbe az igaz szerelmet.

 

Komáromi Csenge


Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Egy laza kis flört a strandon – kell ennél jobb nyári program?
Egy laza kis flört a strandon – kell ennél jobb nyári program?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.