intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen a nő, akire vágysz

Ilyen a nő, akire vágysz

„Boldog lennék, ha végre találnék egy olyan nőt, aki nem akar másnak látszani, mint amilyen valójában” – mondta egy kedves barátom, András. Szerinte a mai nők álarcot viselnek, és játszmáznak, ami nagyon megnehezíti a férfiak számára a párkeresést.

András úgy véli, a nők között nem igazán lehet különbséget tenni. Mindegyikük jó benyomást szeretne tenni a férfiakra, és ezért hajlandó egészen nagy szélsőségekig elmenni. „Folyton nyafognak, hogy nem találnak normális pasit, és minden férfi nőcsábász. Az viszont meg sem fordul a fejükben, hogy a férfiak esetleg arra kíváncsiak, ami a máz alatt van. A hűség kérdéséről ne is beszéljünk. A nők már eleve előítéletekkel viseltetnek irántunk, meg sem kapjuk az esélyt, hogy bebizonyítsuk, hogy igenis méltók vagyunk arra, hogy akár hosszú távon gondolkodjon velünk egy nő.”

Elszomorító vélemény, de bevallom, egyetértek Andrással. Én is azt tapasztalom, hogy a nők többsége (nem általánosítanék) sajnos már az első randevú előtt dönti el, hogy mi lesz a sorsa a még nem is létező kapcsolatnak. Nem képesek új, tiszta lapot nyitni a férfiaknak, hanem a tapasztalatokból ítélnek meg mindenkit.

De valójában mit akar a férfi?

„Boldog lennék, ha végre találnék egy olyan nőt, aki nem akar másnak látszani, mint amilyen valójában” – fakadt ki András. „Amit kapunk, az sokszor egy teljesen más nő, más személyiség, mint ami kirajzolódik az idő előrehaladtával. Meggyőződésem, hogy a kapcsolatok halála főleg az, ha az emberek rejtőzködnek egymás előtt. Ebből ered a hűtlenség, a megcsalás, az őszinteség hiánya nagyon romboló hatású.”

András szerint a társkeresés periódusában is rendkívül fontos, hogy a nő fel merje vállalni önmagát, és ne akarjon mindenféle kliséket magára aggatva, egy olyan viselkedési formát követni, ami szerinte a férfiaknak bejön. Korántsem biztos, hogy ami az egyik férfi számára ellenállhatatlan, az a másiknak is tetszik. Sosem tudhatjuk, hogy mi az, amivel lenyűgözhetjük a kiszemelt férfit. „Azzal nem nagyon lőhet mellé a nő, ha önmagát adja. Legfeljebb nem jön be. Van ilyen. De nem jobb, ha már az elején kiderül, hogy nem vagyunk összeillő személyiségek? Sokkal rosszabb, ha már hónapok, akár évek telnek el úgy, hogy tudjuk, valami nem stimmel, de mégis erőltetjük, mert nem ismerjük egymást igazán.”

Milyen legyen a nő? – 3 pontban

Az első, és legfontosabb András szerint, hogy a nő legyen önazonos. Önmaga miatt akarjon ilyen vagy olyan lenni, ne a pasinak akarjon megfelelni. Ha egy nő tudja, hogy mit akar, akkor ellenállhatatlanná válik a férfiak szemében.

A második legfontosabb, hogy legyen laza. Az a nő, aki görcsös, és semmi spontaneitás nem szorult belé, egy idő után unalmassá, egysíkúvá teszi a kapcsolatot, vagy épp ellenkezőleg, folyamatos stressz és feszültség uralja majd a pár életét.

A harmadik legfontosabb, hogy legyen benne élet. András szerint nem lehet olyan nővel sokáig együtt lenni, akinek minden mindegy, akinek a hangulata lejjebb van, mint a padló, aki soha nem tud egy jót nevetni, aki túl komolyan veszi magát.

„Igazán egyszerű három szempont ez, mégis rettenetesen kevés nő van, akiben egyesül ez a hármas. Jó lenne, ha egyszer megtalálnám…”

 

Ligeti Anna


Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp
Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp
5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára
5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.