intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp

Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp

Nagyon sok módja van annak, hogy hogyan hozz létre mélyebb kapcsolatot a partnereddel. Íme, a mi 5 tippünk a nagyobb intimitás kedvéért.

A jó kapcsolat nem egyik napról a másikra születik meg. Még a leginkább egymáshoz illő párok is kénytelenek némi erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy kapcsolatukban növeljék az intimitás szintjét. Lássuk, mit tehetsz azért, hogy szerelmetek kiállja az idő próbáját:

1. Csinálj egy fantáziadobozt!

Ha azt szeretnéd, hogy a társad is megfelelően nyitott legyen, fokozhatod az intimitást azzal, hogy leírod a szexuális fantáziáidat, és bedobod egy dobozba őket. Kérd meg erre a partneredet is. Amikor kedvetek támad egy kis szexhez, húzzatok egyet (vagy többet) a dobozból. Fantasztikus együttlétnek nézhettek elébe!

2. Most az egyszer kezdeményezz te!

Sokszor mi, nők azt várjuk a párunktól, hogy kezdeményezzen ő, hiszen ő a férfi. Nemcsak a szexben, hanem a közös programokat tekintve is ez az elvárásunk. Azt akarjuk, hogy önmagát megerőszakolva legyen romantikus, adjon több izgalmat és szenvedélyt. Ám ez egy idő után bizony unalmassá, sőt terhessé is válhat szerelmednek, így néha jót tesz, ha magadhoz ragadod a kezdeményezést. Tedd meg te az első lépést, add hozzá te a hiányzó fűszert a kapcsolathoz. Üdvözöld őt mély, érzéki csókkal a szokásos kis puszi helyett. Csatlakozz hozzá, ha elmegy zuhanyozni. Keresd azokat a helyzeteket, amikor meglepheted őt egy-egy ilyen kis akcióval.

3. Hozd ki a hálószobából!

Ha azt szeretnéd, hogy a szex kicsit izgalmasabb legyen, válts helyszínt! Persze, a hálószobában a legkényelmesebb, de hidd el, nagyon izgató a zuhany alatt vagy a konyhában, a hátsó teraszon vagy az autóban szexelni.

4. Ne félj egy kis fülledt erotikától!

Sajnos a jelen társadalmában az erotika és szexuális játékok még mindig rossz megítélés alá esnek. Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy ezek a szexi dolgok "furcsaságok", egyedülálló dolgok. De ez nem így van! Rengeteg pár szerint az erotika fűszerezi meg, dobja fel, és tartja pörgésben a szexuális életük kalandosságát. Te és a partnered is megtalálhatjátok ezt. Ha nem vagy kész az erotikus játékokra, próbálkozzatok egy kis fényjátékkal vagy szerepjátékkal. Nem baj, ha kicsit furán vagy bután érzitek magatokat az elsőnél, még kipróbálni is jó szórakozás.

5. Csak a tapasztalat számít!

Nem számít, mit látsz a romantikus filmekben, az igazság az, hogy minden pár a saját tapasztalatait a hálószobában szerzi. Azért pedig, hogy a szexuális életetek mindig friss, kielégítő és szórakoztató legyen, mindkettőtöknek meg kell dolgoznia.

Tégy egy kis extra erőfeszítést, hogy a szexuális életetek izgalmas legyen, így használhatod ki igazán az előnyeit, és nyújthatsz valódi gyönyört a partnerednek is.


Komáromi Csenge


Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény
Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény
A beteljesült szerelem az igazi tündérmese
A beteljesült szerelem az igazi tündérmese
Ez történik a pasiddal, ha bókolsz neki
Ez történik a pasiddal, ha bókolsz neki
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.