intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így legyél szerelemmágnes

Így legyél szerelemmágnes

Így legyél szerelemmágnesA szép test, az ellenállhatatlan mosoly, a jó humor csak egy dolog. Ha érzelmekben gazdag, hosszú távú kapcsolatot keresel, felejtsd el a felszínes dolgokat. Nincs annál szexisebb, ha valaki rendben van önmagával. Íme 7 út ahhoz, hogy magadhoz vonzzad a megfelelő személyt.

Így legyél szerelemmágnes

1. Ismerd önmagad
Természetesen az életünk egyik célja az, hogy megismerjünk másokat. Ám nagyon fontos, hogy saját magad nagyon jól ismerd. Tölts egy kis időt magaddal. Készíts listát azokról a dolgokról, amelyek fontosak számodra, milyen problémák, történések okoznak vagy okoztak neked sebeket. A magaddal eltöltött idő segíthet megérteni jobban önmagad.

2. Szeresd önmagad
Az élet másik célja a szeretet, és az, hogy megoszthassuk. Ahhoz, hogy másokat igazán szeretni tudj, először magadat kell szeretned. Ez azt jelenti, hogy kicsit lassítasz, teret engedsz magadnak és az érzéseidnek.

3. Légy hű magadhoz
Fogalmazhatnánk úgy is, hogy az légy, aki vagy. Egy kapcsolatban sosem jó hazugsággal indítani. Ne próbálj másnak látszani, mert előbb-utóbb kiderül az igazság. Ehhez a kérdéskörhöz tartozik az is, hogy olyan munkát végezz, ami valóban boldoggá tesz, ami igazán te vagy. Olyan barátokkal vedd körbe magad, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

4. Gondoskodj magadról – minden értelemben
Pihenj, lélegezz lassan, olvasd, amit szeretsz, főzz vagy tanulj valami újat. Azt tedd, amihez kedved van. Törődj a testeddel, az elméddel és a lelkeddel minden nap. Ez tényleg nem luxus.

5. Javíts magadon
Mások szemében meglátod a szálkát, de a magadéban a gerendát sem veszed észre? Ahhoz, hogy másoktól elvárhass bármit is, először magadon kell vátoztatnod pozitív irányban. Már egy pozitív kicsengésű beszélgetés egy kedves baráttal is sokat dobhat ezen. Ha célod az, hogy változz, akkor kezdd a szokásaiddal. Vizsgáld felül, hogy melyek azok, amelyeket meg kell tartanod, és melyek azok, amelyektől meg kell szabadulnod, hogy új életet kezdhess.

6. Értékeld önmagad
Senki sem fog értékelni, míg te magad nem teszed. Növeld az önértékelésed azzal, hogy olyan munkával kötöd le magad, amit élvezel, és olyan emberekkel veszed magad körül, akik inspirálnak, és segítenek, hogy jól érezd magad. Te magad olyan értékes vagy, amennyire magadat értékeled.

7. Hallgasd meg önmagad
Tudod, milyen a szupervonzó férfi? Olyan, aki tudja, mit akar, és e szerint is él. A szíved beszél hozzád az intuícióidon, a megérzéseiden keresztül. Hallgass arra a bizonyos belső iránytűre, állj meg egy percre, és a döntések meghozatalakor ne csak az eszedet használd.

Ha ezt a 7 lépcsőt megjárod az önismeret útján, akkor találkozhatsz önmagaddal. Egy olyan énképpel, akit eddig csak elképzeltél. Hajrá! Légy bátor!

Kovács-Hain Zsuzsa


Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?
Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?
Vággyal vagy vágy nélkül – nem mindegy
Vággyal vagy vágy nélkül – nem mindegy
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.