intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így éld túl a bezártságot

Így éld túl a bezártságot

John Lennon azt mondta, „Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más terveink vannak.” A mostani helyzetre ez nagyon is igaz. Ha azt akarjuk, hogy a vírus terjedése megálljon, a legjobb az, ha mindenki – aki teheti – otthon marad. 

Otthon maradhatsz a kedveseddel! Hát nem csodálatos? Egy ideig biztos az, hiszen sokan épp arra panaszkodunk, hogy milyen kevés idő jut egymásra, az intim pillanatokra. Azonban a hosszú összezártság eredményezhet azért olyan súrlódásokat, amelyekre még összeszokott párként sem mindig lehettek felkészülve.

Van azonban néhány tippünk, hogy te is, a szerelmed is és a kapcsolatotok is túlélje a karantént.

1. Néha csináljatok külön is dolgokat
Nem jó, ha egyfolytában együtt vagytok. Még akkor sem, ha kicsi a lakás. Ha mindig együtt csináltok mindent, előbb-utóbb egymás idegeire mentek majd. Próbáljatok találni olyan hobbit, amit egymástól elkülönülve is tudtok űzni. 

2. Koncentráljatok az öröm pillanataira
Annak az oka, amiért most otthon maradtatok, nem annyira örömteli, de megpróbálhatjátok jól kihasználni az időt. A nap nagy része valószínűleg munkával telik majd, így könnyű lesz feldobódni egymás karjaiban. Az intimitás ilyenkor még nagyobb szerephez jut, ezért ragadjatok meg minden alkalmat.

3. Tűzzetek ki egy közös célt a bezártság idejére
Döntsétek el, hogy valamilyen dologért együtt fogtok küzdeni. Lehet ez egy közös fogyókúrázás, vagy néhány könyv elolvasása, vagy bármi más, amiben örömötöket lelitek.

4. Sétáljatok egyet a szabadban
Annak ellenére, hogy jobb otthon maradni, azért egy-egy rövid kirándulás belefér. Válasszatok természetközeli úticélt, ahol jól érzitek magatokat, és nincs sok ember. Kerüljétek a tömeget, a közösségeket.

Első a biztonság!

Nem egyszerű dolog rávenni magatokat arra, hogy valóban bezárva maradjatok, de ez most tényleg elengedhetetlen, ha nyárra már terveznétek valami emlékezeteset. A biztonság a szexre is vonatkozik. Amikor az élet ingerszegény, neked kell izgalmassá tenni, de fontos, hogy észnél légy, és ne feledkezz meg a védekezésről. A szex most nagy szerepet kaphat a kapcsolatotokban, adjátok meg egymásnak, amire vágytok.


Ligeti Anna

 

 

 


A szexuális vágy – Nőnek és férfinak más és más
A szexuális vágy – Nőnek és férfinak más és más
Fedezd fel a szerepjátékokat
Fedezd fel a szerepjátékokat
Az önkielégítés hatásai az agyadra
Az önkielégítés hatásai az agyadra
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Szórakoztató és szenvedélyes szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.