intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj

Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj

Ha tetszenek az idősebb férfiak, azért manapság már senki nem fog csúnyán nézni rád. Teljesen elfogadott már a nagyobb korkülönbség is. Azért van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanod, ha a pasid idősebb. Hogy miért? A kezdeti szenvedély és izgalom után minden kapcsolatban jön egy kissé talán unalmasabb időszak. Hogy ez ne vezessen a kapcsolat végéhez, át kell hidalni a nehézségeket.

Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj 

  1. Előbb utóbb szembe kell nézned az exeivel

Lehet, hogy ez nem a valóságban fog megtörténni, sőt, nagyon valószínű. Ám abban biztos lehetsz, hogy előkerül köztetek a téma. Ha nem volt túl szerencsés a múltja szerelemtéren, akkor bizony előfordulhat, hogy sok ex szóba kerül így vagy úgy. Húzz egy vonalat (képzeletben), és ne féltékenykedj, mert azzal mindent elronthatsz. ha veled van, az nem véletlen. Ha jót akarsz magatoknak, ne hozd fel a múltat, ne hánytorgasd és ne tégy szemrehányást neki. 

  1. Valószínűleg nem egyéjszakás kalandot keres, meg szeretne állapodni

Hogy ez számodra jó vagy rossz hír, nem tudom, de tudnod kell, hogy egy idősebb férfi céljai mások, mint a korodbeli fiúké. Egy érett férfi már családot szeretne, esetleg van is neki, hisz lehet elvált is. Valószínűleg neki nem pálya már egy futó kaland, volt benne része élete folyamán elégszer. Meg szeretne állapodni, amihez a megfelelő partnert keresi. Ha te erre még nem vagy kész, azt mondd el neki őszintén. 

Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj

  1. Számára a minőség a fontos – mindenben

Ha idősebb férfit szemeltél ki, tudnod kell, hogy ő már túl van azon, hogy egy-egy este alkalmával bármilyen minőségű itallal alapozzon a haverja lakásán buli előtt. Ő vacsorázni visz majd, és minőségi italokat, ételeket rendel majd, ugyanis neki nem az a célja, hogy lerészegedjen. Ugyanígy gondolkodik a nőkről is. Számára nem az a fontos, hogy eggyel több legyen, hanem az az egy igaz legyen. Persze nem lehet általánosítani, hiszen az idősebbek között is lehetnek kicsapongók, de azért inkább arra készülj, hogy igazi, felnőtt, komoly kapcsolatba kezdesz. 

  1. A jó társaság fontosabb neki, mint a buli hajnalig

Neki tökéletesen megfelel, ha otthon maradtok, és áthívjátok a legjobb barátokat egy kis beszélgetésre, borozgatásra. Nem fogja a küszöböt harapni egy jó nagy, hajnalig tartó buliért, neki erre nincs igénye. Ha viszont te úgy érzed, az életed még abban a szakaszban tart, hogy neked igenis jól esne a bulizás, az „ereszd el a hajam”, akkor beszéld meg vele. 

Ligeti Anna


Cupido csak viccel, igaz?
Cupido csak viccel, igaz?
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!
A magabiztos nők és a szex
A magabiztos nők és a szex
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.