intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3+1 tipp - Itt az idő, hogy feltöltődj végre!

3+1 tipp - Itt az idő, hogy feltöltődj végre!

Közeleg az év vége, és te úgy érzed magad, mint egy fuldokló, akit mindjárt elnyel az ár? A sok-sok stressz, ami egész évben ért, és a karácsonyi készülődés feszültsége is majdnem maga alá gyűrt? Ideje egy kicsit feltöltődni! De vajon hogyan tudsz minden szempontból ellazulni, és a malmodra hajtani a téli szünet kínálta szabadidőt? Mutatunk most 3+1 egyszerű módszert.

1. Aludj, amikor csak lehet, ameddig csak lehet

Az egész éves kimerültséget nem lehet leküzdeni egy-két hét alatt. Jó, ha erre felkészülsz, és mindent megteszel annak érdekében, hogy ki tudd pihenni magad. A lehető legtöbbször próbálj kicsit pihenni. Akár már 10-15 perc csendes relaxáció is csodákat tehet. Éjszaka – ha lehet – minél korábban térj nyugovóra, és aludj, ameddig csak lehet. 8 óra hasznos alvás komoly segítség. Jól teszed, ha a napi tevékenykedést is néha-néha megszakítod rövid pihenésekkel.

2. Nevess, mosolyogj sokat

A pozitív hozzáállás mindig sokat lendít a rossz dolgokon. Ez segíthet most is abban, hogy feltöltődj, és magad mögött hagyhasd az egész éves felfordulást. Kerüld el a konfliktusokat, próbáld elengedni azokat a dolgokat, amelyek a stresszt és a feszültséget okozzák. Tudtad, hogy már egy mosoly is nagyban javítja a közérzeted? Képzeld el, mit tesz a nevetés! Oldja a stresszt, ami már önmagában is nagy pozitívum, ugyanakkor a szervezeted védekezőrendszerét is segíti. A nevetés hatására jótékony hormonok szabadulnak fel, amelyek még a fájdalomra is jótékony hatással vannak. Igazi feltöltődés egy jó nagy nevetés, hidd el!

3. Lélegezz

Már az ősi ájurvéda alapjaiban és a jógában is fontos szerepet kapnak a különböző légzőgyakorlatok. A légzés segít oldani a stresszt, mivel elcsendesíti az elmét. A lassú légzés a feszültség elengedésének legjobb módja. Az orrodon lassan szívd be a levegőt (közben számolj háromig), majd tartsd bent (szintén számolj háromig), ezután lassan fújd ki a szádon át. Ha szeretnél még jobban feltöltődni, vesd be az aromaterápiát is. Számtalan illóolaj segít ellazulni, mások pont abban jótékonyak, hogy javítják az érzékeid.

+1. Éld meg az intim pillanatokat

Amikor fokozott stressznek, feszültségnek vagy kitéve, mindig jól esik, ha valaki figyel rád, gondoskodik rólad. Ragadj meg hát minden kínálkozó alkalmat arra, hogy a szerelmeddel lehess, és együtt csodás, intim, nyugodt pillanatokat élhessetek meg. Nézzetek együtt régi filmeket, bújjatok össze. A gyengédség és a szex a legjobb arra, hogy feltöltődjetek mindketten.

Bárhogy is zajlanak az ünnepek, stressz mindenképp adódik közben, amit nem olyan könnyű levezetni. Ezek a tippek segítenek ebben, próbáld ki bátran, hiszen nem kell hozzá semmi különös.

Kellemes feltöltődést kívánunk!


Kovács-Hain Zsuzsa

 


Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Az aszexualitás létezik
Az aszexualitás létezik
Ezért szívódnak fel szex után a férfiak
Ezért szívódnak fel szex után a férfiak
A tündérmesék léteznek?
A tündérmesék léteznek?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.