intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3+1 tipp - Itt az idő, hogy feltöltődj végre!

3+1 tipp - Itt az idő, hogy feltöltődj végre!

Közeleg az év vége, és te úgy érzed magad, mint egy fuldokló, akit mindjárt elnyel az ár? A sok-sok stressz, ami egész évben ért, és a karácsonyi készülődés feszültsége is majdnem maga alá gyűrt? Ideje egy kicsit feltöltődni! De vajon hogyan tudsz minden szempontból ellazulni, és a malmodra hajtani a téli szünet kínálta szabadidőt? Mutatunk most 3+1 egyszerű módszert.

1. Aludj, amikor csak lehet, ameddig csak lehet

Az egész éves kimerültséget nem lehet leküzdeni egy-két hét alatt. Jó, ha erre felkészülsz, és mindent megteszel annak érdekében, hogy ki tudd pihenni magad. A lehető legtöbbször próbálj kicsit pihenni. Akár már 10-15 perc csendes relaxáció is csodákat tehet. Éjszaka – ha lehet – minél korábban térj nyugovóra, és aludj, ameddig csak lehet. 8 óra hasznos alvás komoly segítség. Jól teszed, ha a napi tevékenykedést is néha-néha megszakítod rövid pihenésekkel.

2. Nevess, mosolyogj sokat

A pozitív hozzáállás mindig sokat lendít a rossz dolgokon. Ez segíthet most is abban, hogy feltöltődj, és magad mögött hagyhasd az egész éves felfordulást. Kerüld el a konfliktusokat, próbáld elengedni azokat a dolgokat, amelyek a stresszt és a feszültséget okozzák. Tudtad, hogy már egy mosoly is nagyban javítja a közérzeted? Képzeld el, mit tesz a nevetés! Oldja a stresszt, ami már önmagában is nagy pozitívum, ugyanakkor a szervezeted védekezőrendszerét is segíti. A nevetés hatására jótékony hormonok szabadulnak fel, amelyek még a fájdalomra is jótékony hatással vannak. Igazi feltöltődés egy jó nagy nevetés, hidd el!

3. Lélegezz

Már az ősi ájurvéda alapjaiban és a jógában is fontos szerepet kapnak a különböző légzőgyakorlatok. A légzés segít oldani a stresszt, mivel elcsendesíti az elmét. A lassú légzés a feszültség elengedésének legjobb módja. Az orrodon lassan szívd be a levegőt (közben számolj háromig), majd tartsd bent (szintén számolj háromig), ezután lassan fújd ki a szádon át. Ha szeretnél még jobban feltöltődni, vesd be az aromaterápiát is. Számtalan illóolaj segít ellazulni, mások pont abban jótékonyak, hogy javítják az érzékeid.

+1. Éld meg az intim pillanatokat

Amikor fokozott stressznek, feszültségnek vagy kitéve, mindig jól esik, ha valaki figyel rád, gondoskodik rólad. Ragadj meg hát minden kínálkozó alkalmat arra, hogy a szerelmeddel lehess, és együtt csodás, intim, nyugodt pillanatokat élhessetek meg. Nézzetek együtt régi filmeket, bújjatok össze. A gyengédség és a szex a legjobb arra, hogy feltöltődjetek mindketten.

Bárhogy is zajlanak az ünnepek, stressz mindenképp adódik közben, amit nem olyan könnyű levezetni. Ezek a tippek segítenek ebben, próbáld ki bátran, hiszen nem kell hozzá semmi különös.

Kellemes feltöltődést kívánunk!


Kovács-Hain Zsuzsa

 


Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Szerencsés az, aki megleli a szerelmet
Szerencsés az, aki megleli a szerelmet
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Szív vs. ész, avagy az örök harc
Szív vs. ész, avagy az örök harc
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.