intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész

Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész

Mindenkinek vannak idegesítő tulajdonságai, amelyektől a partner a falra mászik. Biztosan neked is, a pasidnak is. Most azonban arra voltunk kíváncsiak, hogy a szerkesztőségünk által megkérdezett 5 férfi mit tart legidegesítőbbnek szex közben.

Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész 

Boldi (20)

„Nem tudom, talán az idegesít a legjobban, hogy sokszor mondja közben, hogy várjak, ne menjek el, meg ilyenek. Pedig elég sokáig bírom, de neki nem elég így sem az idő. Ilyenkor azt gondolom, hogy valamit rosszul csinálok, de ha rákérdezek, akkor ő azt mondja, minden oké. Kicsit nehéz kihúzni belőle a kérdéseimre a válaszokat, de dolgozom rajta.”

Tamás (32)

„Most nincs nő az életemben, futó kalandokkal elégítem ki, amire szükségem van. Amit viszont utálok szex közben az az ordítás. Egyszerűen nem értem, miért van arra szükség, hogy valaki torkaszakadtából üvöltsön, miközben épp jó neki. Nem bántom őt, akkor minek ordít!”

Gergő (23)

„A barátnőm mániákus, azt hiszem. Ahogy vége a szexnek, én szeretnék egy kicsit lazulni még az ágyban, összebújni, és még azt is imádnám, hogy őt simogassam, mintegy levezetésként. Erre nincs semmi esélyem, mert ő azonnal felpattan, és rohan zuhanyozni. Kicsit gáz, mert olyan, mintha piszkos lenne, vagy ilyesmi. Egy jó szex után szerintem nem kell azonnal rohanni a fürdőszobába.”

Ede (35)

„A feleségem igazi álomnő, imádom minden porcikáját. Nagyon szexis, és imádunk szexelni. Azonban egy dolog mégis van, amit nem bírok szex közben. Utálom a lovagló pózt, ő viszont imád felül lenni. Ez már okozott köztünk komolyabb konfliktust is. Elmondtam, hogy nem esik jól, ő persze azt mondta erre, hogy nem akarom, hogy neki jó legyen. Ezért úgy voltam vele, hogy oké, csináljuk, de továbbra sem szeretem ezt a helyzetet.”

Robi  (28)

„A barátnőmmel az esküvőnkre készülünk, minden rendben köztünk. A szex is jó, nem mondhatnám, hogy nem, de az nagyon idegesít, hogy soha nem tudunk lezavarni egy menetet spontán. Valamiért az a mániája, hogy előtte egy órát készülődik a fürdőben, még az ágyneműt is áthúzza. Mire végez, már le is lohadt a lelkesedésem.”

Neked is van hasonló sztorid a barátnődről? Neki is van idegesítő tulajdonsága? No, és neked? Írd meg nekünk.

Ligeti Anna


Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Vérzés szex után – Teljesen normális is lehet, ezek az okai
Vérzés szex után – Teljesen normális is lehet, ezek az okai
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.