intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Idegesítő női szokások, amik az őrületbe kergetik a pasikat

Idegesítő női szokások, amik az őrületbe kergetik a pasikat

Rengeteg ideálkép él a férfiakban arról a nőről, akivel el tudják képzelni az életüket. Természetesen mi, nők, soha nem vagyunk teljesen tökéletesek. Milyen unalmas is lenne az élet, nem igaz?

Van egy-két idegesítő szokás, ami minden pasinál kiveri a biztosítékot. Összegyűjtöttük most az 5 legidegesítőbbet.

1. Hisztizés

Alap, hogy egy nő nagyon jól tudjon hisztizni, hiszen azzal sok mindent el lehet érni, közelebb lehet kerülni a dolgokhoz, és a kezünkben maradhat az irányítás. Ám a férfiak sajnos nem nagyon tűrik a hisztit. Egy ideig elviselik, ki némán, ki hangosabban, de aztán kitör a vulkán, és lehet csomagolni.

2. Folyamatos elszámoltatás

A „Hol voltál?” „Kivel voltál?” kérdések talán a leginkább azok, amelyek kihozzák a pasikat a sodrukból. Hidd el, hogy a bizalom nagyon fontos, még akkor is, ha téged megöl a féltékenység és a kíváncsiság, hogy a szerelmed miért jött haza 10 perccel később. Ne csináld ezt, mert elhagy, de olyan gyorsan, hogy meg sem tudod kérdezni, hogy „Hová mééész?”

3. Csend

Amikor történik valami, ami nem a szád íze szerint való, ugye, hogy te is voltál már csendben akár órákig is? Besértődtél, és senki és semmi nem tudott kizökkenteni? Na, ez az, amit nem annyira szeretnek a férfiak. Számukra a női lélek ugyanis egy borzalmas útvesztő, amit egy életen át fejtegetnek. Ha a szeretett nő nem beszéli meg velük, mi a gond, akkor elgurul a gyógyszerük, és úgy cselekszenek, ahogy valószínűleg nem akarnak, és még talán méltatlan is hozzájuk.

4. Folyamatos beszéd

Az előző ellentéte ugyebár. A szóáradat, főleg, amelynek nem sok értelme van a férfi számára, rendkívül idegesítő tud lenni. Képzeld magad az ő helyébe: te sem lennél boldog, ha naphosszat a fociról vagy az autókról csacsogna, vagy állandóan kérdezgetné, hogy „Naaa, szeretsz?” Próbáld kimutatni az érzéseid, és add tudtára, hogy szereted, ha ő is kimutatja.

5.  Vásárlás

Maga a shoppingolás kevésbé zavarja őket, de az, hogy nekik is menni kell, na, az már inkább. Kevés kivétellel a pasik utálnak boltról-boltra járni, nem az ő stílusuk. Hidd el, óriásit nősz a szerelmed szemében, ha mondjuk ezt mondod neki: „Drágám, elmegyek a barátnőmmel vásárolni. Mit szólnál, ha addig áthívnád a haverjaidat meccset nézni? Van sör a hűtőben!” Hidd el, imádni fog, és ezt a haverjainak is el fogja mondani. Te pedig nem vagy kénytelen a savanyú képét nézni egész vásárlás alatt, hanem nyugodtan végigpróbálgathatod az összes ruhát, ami megtetszik.


Kedves
Kedves
Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesed
Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesed
Szex és szorongás
Szex és szorongás
5 tévhit az önkielégítésről – és az igazság
5 tévhit az önkielégítésről – és az igazság
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.