intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hűtlen a párod? Íme, a jelek

Hűtlen a párod? Íme, a jelek

Ha gyanakszol a pasidra, hogy megcsal, csak nyitva kell tartanod a szemed, figyelned a jeleket, amelyek elárulják őt.

 Hűtlen a párod? Íme, a jelek

A legjobb az lenne, ha csak rákérdezhetnél, hogy mi folyik a háttérben, miért változott meg valami a kapcsolatotokban. Ám ez nem mindig ilyen egyszerű. Sokszor nem lehet nekiszegezni a kérdést a partnernek, mert még jobban bezárkózik. Hiába tudjuk, hogy egy jó kapcsolat alapja a bizalom, és a féltékenység csak megöli az egészet, azért a zöld szemű szörny mindig ott van a lelkünk mélyén, és néha a felszínre tör.

Annak, hogy a pasid megcsal, vannak jelei. Neked nincs más dolgod mint nyitva tartani a szemed, figyelni, hogy mivel árulja el magát. Íme, az az 5 tuti jel, amiből biztosra veheted, hogy a szerelmed tilosban jár.

  1. Elégedetlen veled és a kapcsolattal

Amikor egy pasinak van valakije, tudja, hogy nem cselekszik helyesen. Ezt azzal próbálja elhessegetni, hogy elkezdi ócsárolni azt a kapcsolatot, amelyet épp elárul. Ezzel némileg nyer egy kis önigazolást, hogy „ugye, milyen rossz nekem?”. Természetesen kezdhetsz gyanakodni, ha hirtelen semmi sem jó neki, mindenbe beleköt, és főleg a személyeddel kapcsolatban.

  1. Megváltozik a hangulata

Ugye, milyen cuki lett a pasid? Jaj, de jó kedvű mindig! Hogy megváltozott hirtelen! Ez azonban nem feltétlenül jó hír, ugyanis, ha valaki egy új kapcsolatba kezd, általában totálisan felpörög, minden szuper számára. Ez megváltozik, amikor már egy ideje benne van a másik kapcsolatban is, hiszen kényelmetlenné válik számára a kettős játék, és szeretne a másik lánnyal lenni, tőled pedig már szabadulna. Emiatt folyton rosszkedvű, nem lehet vele mit kezdeni.

  1. Változtat a külsején

Ami neked jó volt, nem biztos, hogy a másik lánynak is jó. Ha pasid eddig nem volt egy edzőtermezős fajta, de most hirtelen sportolni támad kedve (minden különösebb ok nélkül), az érdekes fordulat. Ha mondjuk elegánsabban kezd öltözni annak ellenére, hogy eddig nem preferálta az inget-nyakkendőt, az is furcsa. Ha a munkába menet előtt addig tollászkodik, hogy még te is megdöbbenve nézed, akkor tényleg baj lehet, hiszen nyilvánvalóan a változás nem neked szól.

  1. Hirtelen nem fontos számára a veled töltött idő

Ha eddig minden rendben volt köztetek, lehet, hogy fel sem tűnik azonnal, hogy egyre kevesebbet vagytok együtt, és az is egyre rövidebb, és rövidebb idő. Elkezdi úgy rendezni a dolgokat, hogy ne kelljen veled lennie, ne kelljen veled mennie sehová.

  1. Új barátai lesznek

A kapcsolatotok eddigi élete alatt sok közös barátotok lett, általában együtt mentetek szórakozni, moziba, stb. Akkor érezheted magad kellemetlenül, ha a pasid hirtelen új társasággal akar menni valahova, de téged nem akar magával vinni. A gyanakvásod felerősödhet, ha hirtelen többet lóg a telefonján, mint azelőtt, és persze mindenből kihagy téged. Olyan, mintha egy másik élete lenne.

Szerencsések azok a párok, akik mindent meg tudnak beszélni, mert valószínűleg ők nem jutnak el odáig, hogy figyelniük kelljen egymás reakcióit, jeleit. De nem mindenki él ilyen kapcsolatban. Ha te valamiért úgy érzed, hogy nem bízhatsz tovább a partneredben, mindenképpen beszélned kell vele erről, főleg, ha már meg is győződtél arról, hogy a kapcsolatotok nem tiszta.

Tarjáni Rita


Kell a zuhany?
Kell a zuhany?
Ne szexszel akarj békülni!
Ne szexszel akarj békülni!
Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből
Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.