intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

A bizonytalanság érzése valahogy mindig együtt jár az ismerkedéssel, az újdonság felfedezésével. Sokszor már elsőre is érezzük azt a furcsa, mindent betöltő érzést, ami nem lehet más, csak a szerelem. Igen, én hiszek az első látásra szerelemben. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor még számunkra sem egyértelmű, hogy mit is érzünk a másik iránt. Honnan tudhatod hát biztosan, hogy szerelmes vagy?

1. Nem alszol jól

A megismerkedésetek óta elkerül a nyugodt álom? Nem vagy képes kipihenni magad tisztességesen? Ez bizony erősen arra utal, hogy felpörögtek a szervezetedben az események, és kicsit megbolondultak a hormonjaid. Ne csodálkozz rajta, ha az álmaidban sokszor esik meg szexuális együttlét is. Az álmok ugyanis vágyakat is tükrözhetnek, amelyek igen furcsa formában is megtestesülhetnek.

2. Nem bírsz enni

Ez a „tünet” szinte minden szerelmesnél jelentkezik. A gyomrod folyton liftezik, emiatt egy falat sem megy le a torkodon, ahol pedig jókora gombócot érzel. Ilyen ez a szerelem, néhány kilótól is könnyen megszabadulhatsz. Vigyázz azonban, muszáj enned, próbálj zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, azok könnyebben lecsúsznak.

3. Csak magadnak akarod

Teljesen természetes, hogy nem akarsz osztozni, de azért néha a családjával is kell találkoznia, és neked is a tiéddel. Ne telepedj rá, még akkor sem, ha most mást sem szeretnél, csak minden pillanatban vele lenni. Kicsit engedd el a kezét.

4. Hirtelen semmi sem biztos

Úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj. Elvesztetted az irányítást a gondolataid és a tested fölött is. Ez bizony szerelem, nem is lehet más. Folyton ő uralkodik a fejedben, és bizsergeti a tested még az is, hogy rá gondolsz. Ennyi…

5. Nincs múlt és nincs jövő

A pillanatban és a pillanatnak élsz. Minden egyes együtt töltött másodpercet mélyen elzársz a szívedben, hogy bármikor elővehesd. Az sem érdekelne, ha holnap felrobbanna a világ, a lényeg az, hogy ebben a pillanatban épp vele vagy. Nem gondolsz senki másra, nem számít semmi más, csak ő.

Ha a fenti 5 jelet már felfedezted magadon, akkor biztosíthatlak, hogy a szerelem ott van a szívedben. Ha ez a partnered részéről is így van, akkor nagyon szerencsések vagytok, tartson minél tovább. Mert a szerelem a világ legcsodásabb érzése, és semmivel sem pótolható, nem helyettesíthető.

 

Ligeti Anna


Számodra mit jelent a szexualitás?
Számodra mit jelent a szexualitás?
Vággyal vagy vágy nélkül – nem mindegy
Vággyal vagy vágy nélkül – nem mindegy
5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást
5 tipp – így könnyítsd meg a randizást
A csók és a puszi tudománya
A csók és a puszi tudománya
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.