intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hol vagy Férfi?

Hol vagy Férfi?

Annyiszor hallottam azt a kérdést férfiaktól, hogy – „Nektek miért mindig csak a rosszfiúk kellenek?” Jó kérdés… Vonzanak bennünket, pedig sokszor megütjük a bokánkat. Vannak azonban olyan példák is, amikor a rosszfiúból jó férj lesz.

A nők, bizonyos életszakaszukban valószínűleg nincsenek még tisztában azzal, hogy a rosszfiú az rossz fiú, a nyers férfierő pedig nem egyenlő azzal a férfival, akire vágyunk. Akárki akármit mond, nem minden nőnek kell az a férfi, aki a köztudatban a rosszfiú cédulát viseli magán. Természetesen vannak üdítő kivételek, de a trófeagyűjtők többnyire nem tartoznak azok közé. Sok nő rengeteg sebet szerez az ilyen férfiak mellett elszenvedett évek során.

Nekünk, nőknek szükségünk van férfierőre, de nem arra a fajtára, amely elnyomja a finom nőiséget, kiszolgáltatottá tesz, és prédaként kezel. Amire szükségünk van, az a biztonság ereje. Olyan férfierő, amelyre rábízhatjuk magunkat. Amely megvéd, ha kell, de közben megadja nekünk azt a tudatot, hogy mi is erősek vagyunk, társak és egyenlő felek vagyunk a kapcsolatban.

Mire van még szükségünk? Olyan kapcsolatra, amelyben tudhatjuk, hogy nem vagyunk egyedül. A figyelem erejére. Olyan férfira, aki érezteti a szerelmét, aki nekünk szenteli a figyelmét. És nem, nem bírjuk a fotelban böfögős férfierőt. Az ilyen férfi hosszú távon ne is várja el a párjától, hogy ő szép, és nőies maradjon. Minek tenné? Az nem olyan kényelmes ám. Ha a férfi kényelmeskedik, akkor a nő is fog. Lehet, hogy nem böfög majd a fotelban, de többször lesz majd macinaciban, mint szexi cuccban. És a kapcsolat már el is indult a lejtőn. Ilyenkor persze mindkét fél egymásban keresi a hibát.

Mire vágyunk még? Tiszteletre. Elegünk van a foghegyről odavetett mondatokból. Ez már nem a középkor. A nőket tisztelni illik, ahogy a férfi önmagát is tiszteli.

Vágyunk arra, hogy olyan nők lehessünk, akiket a szerelmük a tenyerén hordoz, akivel nem kell mély és hosszú hallgatásokban vesződni, hanem megfelelő partner a kommunikációhoz. A problémák megbeszélésétől kezdve a hosszú lelkizésekig. Kell az olyan társ, akivel mindent megoszthatunk, értőn figyel, és segít, ha arra van szükségünk.

Hol vagy Férfi?

És igenis fontosak számunkra az apró és nagyobb bókok, figyelmességek. Ezekből tudjuk, hogy a férfi figyel ránk, nem csak bútordarabok vagyunk a háztartásban.

Szükségünk van továbbá a tudatra, hogy bízhatunk. Bízhatunk a férfiban, akivel együtt vagyunk, bízhatunk abban, hogy nem csap be, nem lök a földre és nem tapos ránk. Köszi, ilyet már kaptunk, és eléggé harapósak tudunk lenni tőle. Elvárjuk az őszinteséget, ahogy mi magunk is fel kell, hogy nőjünk annyira, hogy felvállaljuk a saját botlásainkat, és őszinték legyünk. Ez már nem is kapcsolati kérdés.

Nem bírjuk már az agresszív férfiakat. Borzalmas még belegondolni is, hogy valaki ütéssel, veréssel adjon nyomatékot az akaratának. Egy férfi nem lehet ennyire gyenge. Az arrogáns férfi is belebukik hosszú távon. Nem akad majd olyan, magára bármit is adó nő, aki vele maradna. Ez sem férfierő, nem ezt keressük.

A valódi férfierő abban a férfiban rejlik, aki óvja a szerelmét, segíti, tanácsaival érezteti, hogy mellette áll, de hagyja dönteni. Nem hatalmasodik el, soha nem bántja a nőt, hiszen az csak szánalmassá teszi, és nem nyer vele semmit.

Minden férfinak tudnia kell, hogy az a nő, aki igazán szerelmes, felnéz a férfira, ám amint elveszti az iránta érzett tiszteletet, elvész a szerelem és a szeretet is. Egy nőnél pedig nincs középút, egyből gyűlöletbe csap át az érzés, és ott mindennek vége.

 

Ligeti Anna


3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell
3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell
Mit szeret a nő egy férfiban?
Mit szeret a nő egy férfiban?
Erotikus felfedezések
Erotikus felfedezések
Száguldás, cyberszerelem, avagy így hat az internet a valós kapcsolatokra
Száguldás, cyberszerelem, avagy így hat az internet a valós kapcsolatokra
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.