intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hogyan találd meg az Igazit?

Ki egyszer, ki tízezerszer, de mindannyian elképzeltük már a férfit, akinek gyermeket szülnénk, és akit - jó esetben - egy életre választanánk. Néhány leányálom szépen beteljesül, vannak azonban olyanok is, akik napról napra magányosan töltik az estéiket. A szinglik tényleg ideálokat kergetnek, vagy már rég belefásultak a lélekölő pasivadászatba?

B270a2553c2ade72318b4356376cc6d0 W773A nemi szerepek még a múlt század elején is fekete-fehérek voltak, mára azonban gyökeresen megváltoztak. Amíg régen például a család akarata és az azonos társadalmi rétegbe tartozás volt a házasság fő szempontja, addig ma már a nők egyre több mindent szeretnének kiharcolni maguknak, és általában meg is kapják, amire vágynak: a tökéletes függetlenséget. A gyengébbik nem számára már nincsenek határok: lehetnek felsővezetők, híres tudósok, világutazók - a képlet tehát megváltozott, a nők életének valós céljai lettek. De hová lettek a nők életéből a férfiak?

Ma a férfiak helyett sokszor a nőké a kezdeményező szerep - flörtben, szexben, sőt már a leánykérésben is. A teremtés koronái elkényelmesedtek, és ha szembekerülnek egy valódi, meghódításra váró hús-vér nővel, akiért küzdeni kell, akkor hanyatt-homlok menekülnek. Sokszor meg lehet nézni az Igazából szerelem című filmet, lehet George Clooney-ról vagy Edward Cullenről álmodozni ideig-óráig, de attól még az esték magányosan telnek majd szingliként. Beke Irina, a First Class Társkereső Iroda vezetője és tulajdonosa 22 éve él boldog házasságban, és naponta találkozik igazi társra vágyó férfiakkal és nőkkel. Szerinte a megoldást a következők jelentik: „Ma a legfontosabb, hogy egy nő valóban nőies legyen - a szó minden értelmében. A 'fogadj el olyannak, amilyen vagyok' remekül hangzik, de a sikertől nagyon messze van. Egy nőnek, ha tényleg fel akarja kelteni egy igazi férfi érdeklődését, igenis tennie kell önmagáért. 'Lementem a sarki közértbe egy ócska melegítőben, zsíros hajjal, amikor belefutottam Péterbe, aki azóta ma a férjem' - az ilyen és ehhez hasonló történetek ritkák, mint a fehér holló. Az esetek nagy többségében, ha valódi, hús-vér férfira vágyunk, akkor csak úgy lehetünk sikeresek, ha kitörünk a vágyálmokból, és nekilátunk kibontani a bennünk szunnyadó igazi nőiességet."

Ki lehet az igazi?

Beke Irina szerint a nőknek már fiatalon meg kellene tanulniuk azt, hogy melyek az alapvetően férfias tulajdonságok: „Reálisan látniuk kell, mire képesek a férfiak, hogy később ne támaszthassanak irracionális elvárásokat az ellenkező nemmel szemben. De az ideális társ megtalálásához, valós önismerettel kell rendelkezni. Ha valóban ismerjük önmagunkat, az erényeinket és a hibáinkat, és nem rózsaszín szemüveget viselve ácsorgunk a tükör előtt, akkor már megtettük az első lépést a párkeresés rögös útján. Sokat segíthet az is, ha végignézzük eddigi kapcsolatainkat: vajon minden eddigi párunk kísértetiesen egyforma volt, netán tökéletesen különböző férfiakkal próbálkoztunk? Ha az előbbi vonatkozik rád, akkor képtelen vagy változtatni az elképzeléseiden, amelyeket minden bizonnyal újra kell gondolnod. Ha azonban semmi közös nincs eddigi párkapcsolataidban, akkor még te magad sem tudod, mi lenne a jó neked. Ebben az esetben érdemes egy valóban őszinte, képzeletbeli listát készíteni, és reálisan összeszedni azokat a tulajdonságokat, amelyek számodra fontosak álmaid férfijában.”

Keressük, kutatjuk és akarjuk az ideálokat, de ne feledjük, hogy veszélyes játékot űzünk. Más dolog vágyni valakire, akinek pillantásától felforr a vérünk, ugyanakkor vicces, humoros és maga a tökély, és egészen más az, amikor a sok-sok elvárástól már azt sem tudjuk, mit vagy kit is akarunk igazán. Próbáljunk meg rajongani, de ne követelni, listát írni a tökéletes pasiról, de azt nem kőbe vésni, és ha valóban nyitottak vagyunk, akkor kizárt dolog, hogy ne találjon ránk a szerelem. 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.