intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Három nő - hat férfitípus, akikbe nem kellett volna beleszeretnünk

Három nő - hat férfitípus, akikbe nem kellett volna beleszeretnünk

Azt mondják, az ember egyszer lehet csak igazán szerelmes életében. Valóban így lenne? Sokan úgy gondolják, rengetegszer eshetünk szerelembe, hiszen annyi lehetőségünk van erre életünk során. Ha így van, annak számtalan jó oldala van, és bizonyosan néhány rossz is. Például azok a férfiak, akikbe beleszeretünk, holott nem érdemelnék meg.

Mostanában online ejtjük meg a szokásos, barátnős beszélgetéseinket. A csajokkal, Lizával és Dorkával, most összegyűjtöttük azokat a férfitípusokat, akikkel életünkben összehozott a „rossz sorsunk”, és beléjük szerettünk.

1.   A szexi szerető – Liza

„Emlékszem egy srácra, akibe fülig szerelmes voltam. Ez pont a gimi utáni évben volt. Elég sok időbe telt, mire rájöttem, hogy igazán csak szexet akar tőlem. Természetesen nagyon jól titkolta ezt, folyton hitegetett, és én túl naiv voltam, mindent bevettem. Fel sem tűnt eleinte, hogy csak egy gyáva alak, aki nem meri vállalni, hogy valójában mit is akar. Sosem mondta ki, mindig rejtőzködött… És én annyira szerettem. Ez volt életem első, és eddig legnagyobb csalódása.”

2.   A herceg fehér lovon – Liza

„Úgy látszik, én ezekre a szépfiúkra bukom. Elkápráztatnak a nagy szavak, a romantikus gesztusok, és nem látok mögéjük. Az egyetemen ismertem meg az én hercegemet. Olyan volt, mint a mesékben. El akart kápráztatni. Csak épp magával jobban el volt foglalva, mint velem. Ha szóvá tettem, hogy már kéne a fürdőszoba, felfortyant, és az egész programunknak lőttek. Nem is értem, hogy tudtam szerelemmel szeretni!”

3.   Akiben túlteng az önbizalom – Dorka

„Jaj, de nem szeretek visszaemlékezni életemnek erre a felettébb nehéz időszakára! Olyan 20 éves lehettem, amikor találkoztam életem naaagy szerelmével. Imádtam azt, ahogy képes volt kiállni magáért, elvei voltak, és még apámmal is képes volt vitába szállni értük. Annyira férfiasnak tűnt! Apu azonban felhívta arra a figyelmem, hogy ez a pasi nem szeret engem. Egyszerűen a sok elv imádata és önmaga ajnározása mellett erre már nincs ideje.”

4.   Az érzelmi tahó – Dorka

„Vonzom a bunkókat, ez van! Az önbizalom-túltengéses pasim után újra szerelmes lettem. Sajnos a mostani választásom sem bizonyult a legszerencsésebbnek. Mégis őrült egy szerelem volt! A részemről. A választottam ugyanis egy tipikus érzelmi tahó volt. Ezt egy barátnőm fogalmazta meg így, de nagyon találó. Rá kellett jönnöm – kínkeservesen –, hogy nem én vagyok kevés ehhez a kapcsolathoz, hanem egyszerűen ő alkalmatlan bármilyen érzelem megélésére, kimutatására.”

5.   A befolyásolás mestere – Én, Anna

"Az egyik legnagyobb tévedésem életemben egy olyan férfi volt, akivel első látásra egymásba szerettünk. Szerintem kevés ilyennel találkozhatunk. Ő volt az, akivel mindenben egyetértettünk, fantasztikusan értett ahhoz, hogy minden mozzanatát elhiggyem. Sajnos igazi manipulátorral volt dolgom. Mondhatnám azt is, hogy szociopata volt. Nem volt egyetlen olyan nap az együttlétünk során, ami igazán őszinte lett volna. Hatalmas csalódással a szívemben szakítottam vele."

6.   Az, akihez majdnem hozzámentem – Én, Anna

"Még most is fájdalmas visszaemlékezni a legutóbbi kapcsolatomra. Szerelem. Ezt a szót is nehéz most kiejtenem. Ha belegondolok, hogy volt egy férfi, aki annyira profi volt, hogy majdnem hozzámentem feleségül, elfog a hányinger. Ő volt az, akiért mindent odaadtam volna, csak épp nem kaptam cserébe semmit. A végső szó kiejtése előtt mindig megfutamodott. Szerencsére vége lett, és kaptam egy újabb esélyt arra, hogy boldog legyek."

Szerinted minden negatív típust összegyűjtöttünk a csajokkal? Neked van hasonló tapasztalatod?

 

Ligeti Anna

 


„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
A top 4 titkos női fantázia
A top 4 titkos női fantázia
Heti egy szex már lassíthatja az öregedést?
Heti egy szex már lassíthatja az öregedést?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.