intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hamis érzelmek

Hamis érzelmek

Az emberi kapcsolatok – sajnos – többnyire játszmákra épülnek. Egyre kevesebb olyan őszinte megnyilvánulást látunk magam körül, amire azt mondhatjuk, „hálás vagyok érte”. Most kivételesen nem a szerelem, hanem a barátság és az ezzel összefüggő érzelmi csapda az, ami foglalkoztat.

Valószínűleg neked is volt vagy voltak már olyan barátaid, akikről csak egy idő múlva derült ki, hogy az érzelmeik nem voltak valódiak. Az érdekek megvalósítása nagyon furcsa dolgokat tud kihozni egyesekből. Igazi manipulátorok válnak az egy ideig jó barátokból, barátnőkből. Összeszedtünk most néhány olyan, egyértelmű helyzetet, amelyből arra következtethetsz, hogy a barátod/barátnőd nem is olyan őszinte, jóbarát, mint azt te feltételezted.

1. Saját maga számára minden körülmények között ő az első

Volt már olyan, hogy olyan helyzetbe kerültél, hogy pontosan tudtad, hogy a barátodnak nincs igaza? Ha szóvá tetted, ő csak annyit mondott, hogy túlreagálod, igaz? És még a végén te is magadat hibáztattad, amiért megkérdőjelezted őt. Hidd el, soha nem fog neked igazat adni, hiába is próbálkozol. Persze magadban is tarthatod az érzéseidet, ez őt különösebben nem érinti meg.

2. Kinevet

Egy beszélgetés közben kinyilvánítod a véleményed, de ahelyett, hogy meghallgatna, inkább jót mosolyog azon, hogy te már megint milyen hülyeségeket beszélsz. Ez kicsit olyan, mintha te még ovis lennél, de ő már az egyetemet is elvégezte, és annyi mindent tud a világról, hogy te az ő szintjéhez hozzá sem tudsz szagolni.

3. Másokkal kibeszél

A pletyka lehet pozitív is, bár természetesen ebből van a kevesebb. Ha a barátnőd a hátad mögött beszél rólad valakivel, ráadásul negatív dolgokat, vagy kikotyog valami fontos titkot rólad, az egyértelmű jelzés számodra, hogy a továbbiakban ne bízz benne. Ha teheted, kerüld is el jó messzire, hiszen, ha egyszer megteszi, akkor máskor sem tartja majd vissza semmi.

4. Mindig azt érezteti veled, hogy nem vagytok egy szinten

Lehet, hogy ez részéről nem tudatos, de amikor azt érzed, hogy neked kell hálásnak lenned a barátságáért, akkor valami tuti nincs rendben. Előfordulhat, hogy anyagilag vagytok más szinten, vagy az érzelmi intelligenciátok más. Ennek ellenére senki nem éreztetheti senkivel azt, hogy ő magasabb helyet foglal el. Valószínűleg az ő érzelmi intelligenciája nem ér fel a tiédhez.

5. Mindig neki van igaza

Ő az egyedüli az egész világon, aki sohasem hibázik. Természetesen ez egy butaság! Mindenki követ el hibákat, csak vannak, akik ezt beismerik, és vannak, akik nem. Ha azt tapasztalod, hogy a barátod nem képes arra, hogy beismerje a tévedését vagy a hibáit, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy hosszú távon szükséged van-e egy ilyen kapcsolatra.

Egy olyan barátság, ahol nem lehetsz önmagad, ahol attól kell félned, hogy ha felvállalod a véleményed, akkor nem lesz sokáig melletted a „barát”, az sokáig nem tartható. Nagyon nehéz azonban szabadulni egy ilyen kiszipolyozó kapcsolatból. Természetesen egy barátság nem házasság, de sokszor érzelmileg nagyon bele tudunk süllyedni, és hatalmas csalódás egy érzelmi csapdában vergődni. Ha a fenti helyzetekkel már találkoztál, akkor bizonyára felismered a manipulátorokat és könnyedén tudsz lépni az ellenkező irányba. Amennyiben nem voltál még ilyen szituációkban, akkor érdemes nyitott szemmel és füllel barátkoznod. Sok sikert!


Kovács-Hain Zsuzsa


Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Tedd, és ne tedd – Szex után
Tedd, és ne tedd – Szex után
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.