intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen

Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen

Ó, azok az irodai liftek, fénymásolószobák, mosdók és tárgyalók! A legtöbb férfi és nő számára a munkahelyi futó kalandok megfűszerezik az életet. De vajon valóban kizökkent a fárasztó hétköznapokból, vagy csak arra jó, hogy a párkapcsolatodat tönkretegye?

Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen 

A munkahelyi szex izgalmas. Nemcsak a helyszín teszi azzá, hanem az is, hogy vajon valaki rajtakap-e, kitudódik-e. Valódi kaland, amit legjobb, ha nem mondasz el senkinek, még a legjobb kollégádnak sem.

Mivel a hétköznapok igen nagy részét a munkahelyen töltjük, előfordulhat, hogy két kolléga (vagy főnök és beosztott) vonzódni kezd egymáshoz.Innentől már csak a megfelelő alkalomra várnak.

András (30) néhány évig egy multicégnél dolgozott PR-osként. Az egyik kolléganője egyszerűen megbabonázta. Nem bírta ki, muszáj volt becserkésznie. A nő is ugyanazt érezte, akarta Andrást, így a kis vonzalom hamar őrületes szexelésekbe torkollt. A baj csak az volt, hogy a cégnél rendszeresen járőröztek a biztonságiak munkatársai, így sohasem lehettek egy helyen sokáig, nehogy kiszúrják őket. „Ennek is megvolt a varázsa”- mondja András, aki azóta már nincs együtt a kolléganőjével.

Boróka (22) gyakorlatra került az amsterdami céghez, ahol jelenleg is dolgozik. A főnöke, egy fiatal férfi szintén magyar gyökerekkel rendelkezik. Így máris megvolt a közös témájuk. A főnök igencsak nyíltan felvállalta, hogy kedveli Borókát. Eleinte furcsa volt a lánynak, hiszen mégiscsak a főnöke, és tartott attól is, hogy mit fognak szólni a kollégák. A jól ismert klisé pedig, amikor a főnök és a gyakornok összejönnek, eléggé szorongóvá tette. A férfi azonban megnyugtatta, hogy ez nem az az ország, ahol ettől tartani kell, az emberek itt sokkal elfogadóbbak. A kezdeti lángolás azt eredményezte, hogy ahol csak tudtak, szexeltek az irodában munka után. Sokszor bent is aludtak, ha úgy hozta a helyzet.

Tomi (25) előző munkahelyén egy nő volt a főnöke, akiről akár a Förtelmes főnökök egyik karakterét is mintázhatták volna. A nő szinte Tomi munkába állása napján ráhajtott. „Olyan csinos nő volt, hogy nem lehetett neki ellenállni. Még akkor is lefeküdtem volna vele, ha azonnal elvesztem az állást” – ecseteli Tomi. Az irodai kalandból azóta sokkal több lett, Tomi feleségül vette a főnökasszonyt, és ma már ketten vezetik a céget.

Debóra (28) sajnos rossz élményekkel gazdagodott egy munkahelyi szexuális viszony miatt. Az egyik kollégája félreérthetetlenül ráhajtott, majd miután Debóra kötélnek állt, mindenkinek szétkürtölte, hogy megvolt neki a lány, és mindenki nyugodtan próbálkozhat, mert elérheti, amit akar. „Egy életre megtanultam a leckét, soha nem feküdnék le még egyszer egy kollégával.”

Miért jó egy munkahelyi viszony?

A kutatások szerint az, akinek szerelmi vagy szexuális viszonya van a munkahelyén, jobban teljesíti a feladatait, mivel boldog, kiegyensúlyozott. Ezáltal többet dicsérik, nő az önbizalma, jól érzi magát a bőrében és a munkahelyén is. Jobban viseli a súrlódásokat, ellentéteket. Ha nincs párod, könnyen lehet, hogy a munkahelyen találod meg életed szerelmét.

Miért kell mégis százszor meggondolni?

Általában, ha kiderül egy ilyen viszony, azt nem nézik jó szemmel. Főleg akkor nem, ha esetleg szex közben kaptak rajta a kollégáddal. Ilyenkor az állásoddal is játszol. A másik fontos dolog az, hogy a kezdeti pozitívumok (lelkesedés, jobb munkavégzés, önbizalom) hamar negatívvá változhatnak, amint már nem erős a vonzalom.

Ligeti Anna


Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Nemcsak az orgazmus miatt jó reggel szeretkezni – Ezért iktasd be minél többször
Nemcsak az orgazmus miatt jó reggel szeretkezni – Ezért iktasd be minél többször
A szex igazi játék
A szex igazi játék
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.