intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen

Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen

Ó, azok az irodai liftek, fénymásolószobák, mosdók és tárgyalók! A legtöbb férfi és nő számára a munkahelyi futó kalandok megfűszerezik az életet. De vajon valóban kizökkent a fárasztó hétköznapokból, vagy csak arra jó, hogy a párkapcsolatodat tönkretegye?

Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen 

A munkahelyi szex izgalmas. Nemcsak a helyszín teszi azzá, hanem az is, hogy vajon valaki rajtakap-e, kitudódik-e. Valódi kaland, amit legjobb, ha nem mondasz el senkinek, még a legjobb kollégádnak sem.

Mivel a hétköznapok igen nagy részét a munkahelyen töltjük, előfordulhat, hogy két kolléga (vagy főnök és beosztott) vonzódni kezd egymáshoz.Innentől már csak a megfelelő alkalomra várnak.

András (30) néhány évig egy multicégnél dolgozott PR-osként. Az egyik kolléganője egyszerűen megbabonázta. Nem bírta ki, muszáj volt becserkésznie. A nő is ugyanazt érezte, akarta Andrást, így a kis vonzalom hamar őrületes szexelésekbe torkollt. A baj csak az volt, hogy a cégnél rendszeresen járőröztek a biztonságiak munkatársai, így sohasem lehettek egy helyen sokáig, nehogy kiszúrják őket. „Ennek is megvolt a varázsa”- mondja András, aki azóta már nincs együtt a kolléganőjével.

Boróka (22) gyakorlatra került az amsterdami céghez, ahol jelenleg is dolgozik. A főnöke, egy fiatal férfi szintén magyar gyökerekkel rendelkezik. Így máris megvolt a közös témájuk. A főnök igencsak nyíltan felvállalta, hogy kedveli Borókát. Eleinte furcsa volt a lánynak, hiszen mégiscsak a főnöke, és tartott attól is, hogy mit fognak szólni a kollégák. A jól ismert klisé pedig, amikor a főnök és a gyakornok összejönnek, eléggé szorongóvá tette. A férfi azonban megnyugtatta, hogy ez nem az az ország, ahol ettől tartani kell, az emberek itt sokkal elfogadóbbak. A kezdeti lángolás azt eredményezte, hogy ahol csak tudtak, szexeltek az irodában munka után. Sokszor bent is aludtak, ha úgy hozta a helyzet.

Tomi (25) előző munkahelyén egy nő volt a főnöke, akiről akár a Förtelmes főnökök egyik karakterét is mintázhatták volna. A nő szinte Tomi munkába állása napján ráhajtott. „Olyan csinos nő volt, hogy nem lehetett neki ellenállni. Még akkor is lefeküdtem volna vele, ha azonnal elvesztem az állást” – ecseteli Tomi. Az irodai kalandból azóta sokkal több lett, Tomi feleségül vette a főnökasszonyt, és ma már ketten vezetik a céget.

Debóra (28) sajnos rossz élményekkel gazdagodott egy munkahelyi szexuális viszony miatt. Az egyik kollégája félreérthetetlenül ráhajtott, majd miután Debóra kötélnek állt, mindenkinek szétkürtölte, hogy megvolt neki a lány, és mindenki nyugodtan próbálkozhat, mert elérheti, amit akar. „Egy életre megtanultam a leckét, soha nem feküdnék le még egyszer egy kollégával.”

Miért jó egy munkahelyi viszony?

A kutatások szerint az, akinek szerelmi vagy szexuális viszonya van a munkahelyén, jobban teljesíti a feladatait, mivel boldog, kiegyensúlyozott. Ezáltal többet dicsérik, nő az önbizalma, jól érzi magát a bőrében és a munkahelyén is. Jobban viseli a súrlódásokat, ellentéteket. Ha nincs párod, könnyen lehet, hogy a munkahelyen találod meg életed szerelmét.

Miért kell mégis százszor meggondolni?

Általában, ha kiderül egy ilyen viszony, azt nem nézik jó szemmel. Főleg akkor nem, ha esetleg szex közben kaptak rajta a kollégáddal. Ilyenkor az állásoddal is játszol. A másik fontos dolog az, hogy a kezdeti pozitívumok (lelkesedés, jobb munkavégzés, önbizalom) hamar negatívvá változhatnak, amint már nem erős a vonzalom.

Ligeti Anna


Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?
Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?
Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.