intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha a pasidnak nem jó a szex

Ha a pasidnak nem jó a szex

Hosszú kapcsolatoknál sajnos előfordulhat, hogy megváltozik a szexuális kapcsolat a két fél között. Az intim pillanatokból egyre kevesebb van, a szexuális együttlétek is ritkulnak, ráadásul még rövidebbek is, mint régen.

Sokan annyira eltávolodnak egymástól, hogy észre sem veszik, ha a partnerüknek már nem olyan jó a szex, és valamiért nem élvezi azt. A férfiak kevésbé kommunikatívak, ezért a jelekből kell olvasnod az esetükben. Ha egy férfi nem érzi jól magát a szexuális együttlét alatt, nem élvezi a szexet, annak vannak jelei, amelyek azért eléggé egyértelműek.

1. Már alszik, mire te az ágyba fekszel

Természetesen lehet, hogy egyszerűen csak fáradt, stresszes, pihenésre vágyik. Az is lehet azonban, hogy el akarja kerülni az együttlétet, csak nem akar szólni neked, nem akar megbántani. Ha ez az „elkerülés” állandóvá válik, akkor sajnos az nem utal semmi jóra. Próbáljatok meg minél előbb beszélni a dologról, mert lehet, hogy még menthető a szexuális életetek.

2. Ha együtt vagytok az ágyban, akkor eléggé passzív

Nem minden pasi ugyanolyan, vannak olyan férfiak, aki amúgy sem akkora lepedőakrobaták, ám az, ha szex közben valaki passzív, akkor kialudt benne a szenvedély. Először megpróbálhattok valami újat, olyan dolgot, amit eddig még nem csináltatok. Egy új pozitúra vagy egy új, akár extrém helyszín már első lépésnek nagyon jó.

3. Nem közeledik hozzád

A szex olyan dolog, amit mindkettőtöknek akarni kell. Kell hozzá izgalom, szenvedély és vágy. Ha már régóta te kezdeményezel, és a párod nem közeledik hozzád, bizonyára nem esik jól neked. Bizonyára nem akar megbántani, de valami miatt nem akarja a szexet. Ezt a problémát feltétlenül fel kell tárni, mert hosszú távon nem sül ki belőle semmi jó. Beszéljetek egymással arról, mi az, ami miatt ő nem kezdeményez.

4. Nem figyel rád közben

Ha szex közben csak magával foglalkozik, akkor valószínűleg valami nincs rendben. Ha csak azzal foglalkozik, hogy ő mielőbb a csúcsra jusson, akkor az azt jelenti, szeretne túl lenni rajta. Beszélj vele, mert ez így nem normális.

5. Már nem tud lenyűgözni a szex

Régen imádtál vele összebújni, de most már nem az igazi? Túl sok minden játszik össze negatív irányban, ami miatt úgy érzed, ez a szex már nem az igazi. Te is érzed, hogy nem figyel rád eléggé, és neki sem jó valami, ezért az egész egy kudarc. Fontos, hogy mielőbb megtudd, mi okozza nála a problémát. Ha sikerül a lelki gondjaitokat megoldani, akkor bizonyára a szexuális életetek is hamar helyreállhat.


Ligeti Anna

 

 

 


Egy laza kis flört a strandon – kell ennél jobb nyári program?
Egy laza kis flört a strandon – kell ennél jobb nyári program?
Bohókás, játékos és szenvedélyes szex
Bohókás, játékos és szenvedélyes szex
A jó szex nem tökéletes
A jó szex nem tökéletes
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.