intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Forró vágyak? Ugyan már!

Forró vágyak? Ugyan már!

A szerelmeddel valami már nem ugyanolyan? Az ágyatok kihűlt? Már napközben sem gondolsz a szexre? Úgy érzed, a kapcsolat már ezer éve tart és pontosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed és nem is képzelnél magad mellé mást. Csak épp a szexszel van valami, hiszen már hónapok óta csak aludni jártok az ágyba.

A szex alapból egy ösztönös tevékenység, amit a libidónk irányít. A vágy azonban komoly dolog. Képtelen ugyanis megszületni akkor, ha te nem vagy kipihent, nem vagy elégedett, túl sok stressz van körülötted. Nem tesz jót az sem, ha nem tudod kialudni magad, és úrrá lesz rajtad az örökös fáradtság.

Előfordulhat, hogy olyan dolgok történtek veled a közelmúltban, amiknek köszönhetően megváltozott a tested, és esetleg már nem vagy elégedett magaddal. Ennek persze következményei lehetnek: nem akarod, hogy a szerelmed meglásson meztelenül.

Mi lehet a megoldás?

Ez az az élethelyzet, amire egyedül nem fogod megtalálni az üdvözítő megoldást. Csakis ketten futhattok át a célszalagon, együtt jöhettek rá, hogy mi vezetett odáig, hogy a forró vágyakból már csupán egymás mellett élés lett. Tedd fel a kérdést a párodnak, hogy ő hogyan látja, és te is mondd el a véleményed. Nagyon fontos, hogy minden kérdésre őszintén válaszoljatok, hiszen csak így terelhetitek vissza a rendes kerékvágásba a szexuális életeteket. Ez persze nem egyszerű dolog, hiszen egy olyan problémát kell feloldanotok, ami mindkettőtöknek kínos lehet.

Előfordulhat, hogy a testeddel, vagy az ő testével történik valami, ami a vágy csökkenéséhez vezet. Ilyen például a hormonváltozás, a stressz, a hízás-fogyás problémája, egy betegség. Ha ilyen gondokkal küzd valamelyikőtök, forduljon orvoshoz, hogy mielőbb meglegyen a megoldás, és elkezdhessetek dolgozni a kettőtöket érintő szexuális kérdések megválaszolásán.

Pörgesd fel a szexuális életed!

Újíts! Ez mindig egy aduász. A forró vágyakat fel lehet ébreszteni egy szexi fehérneművel, érdekes, esetleg extrém helyszínek kipróbálásával. Újíthattok a szexuális pozíciókon is, hiszen az biztos, hogy az évek alatt rögzült, rutinszerű szerelmeskedések unalmassá válhatnak. Ne féljetek új pózokat kipróbálni, akár olyanokat is, amelyek már évek óta foglalkoztatnak benneteket. Vessetek be szexuális segédeszközöket, játszatok szerepjátékot. Változtassátok meg az előjátékot, hagyjatok rá több időt, meglátod, őrült élményekben lehet részetek.

 

Ligeti Anna

 


Így szexeltek ti
Így szexeltek ti
Ne kütyüzz, szeretkezz!
Ne kütyüzz, szeretkezz!
6 tipp az első randira
6 tipp az első randira
5 dolog, amit jobb előbb tudni a szerelemről és a szerelmi kapcsolatokról
5 dolog, amit jobb előbb tudni a szerelemről és a szerelmi kapcsolatokról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.