intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

_VEZ0118.jpg

melyik a legjobb tabletta?

Nincs olyan, hogy legjobb tabletta. Mindegyik fogamzásgátló tabletta messzemenően kielégíti a biztonságos fogamzásgátlás követelményét, emellett a fogamzásgátló tablettáknak számos előnyös tulajdonságuk is van. 

Ezek az előnyök akkor érvényesülhetnek igazán, ha valóban az alkati sajátosságok, a női nemi ciklus jellemzői alapján választja ki a nőgyógyász a testreszabott, legmegfelelőbb fogamzásgátló tablettát.

Ha fogamzásgátló tablettát szeretnél szedni, első lépésként nőgyógyászt kell felkeresned. Az ő feladata, hogy életkorodnak, egészségi állapotodnak, alkatodnak függvényében személyre szabottan kiválassza a számodra legmegfelelőbb készítményt.

Nincs két egyforma nő, ezért gyakran előfordul, hogy amelyik tabletta az egyiknek jó, az a másiknak nem válik be. A döntést mindig a nőgyógyászra kell bízni. Amennyiben először kezdesz el fogamzásgátló tablettát szedni, - amennyiben nincs tüneted - a szakorvos rendszerint a legalacsonyabb hormontartalmú tablettát fogja felírni, és ha e mellett mellékhatások lépnek fel, akkor fogja javasolni egy másik tablettára való áttérést.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Munkatársak:

Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Felkai Marianna, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kovács –Hain Zsuzsanna, Molnár Miklós, Örkényi Gabriella, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.
elfogadom