intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A nőgyógyászati műtét és a menopauza nem zárja ki a szexuális életet

Dr. Demeter Attila Ph.D., osztályvezető főorvos, az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályának vezetője volt segítségünkre abban, hogy megtaláljuk a válaszokat a nőket talán leginkább érdeklő kérdésekre  a nőgyógyászati nagyműtétek, illetve a változókor utáni szexuális élettel kapcsolatban.

Bővebben: A nőgyógyászati műtét és a menopauza nem zárja ki a szexuális életet

Mitől Nő a Nő?

Sikeres, aktív, szép, szexi - a mai nő kötelező tulajdonságai. Ez azonban még nem teszi boldoggá. Mentse fel hát magát a sikeresség terhe alól! Annál, hogy a „Szupernőt” játssza, sokkal fontosabb, hogy elégedett legyen. Szakértők szerint a következő öt pillér tarthatja meg egyensúlyunkat:

Bővebben: Mitől Nő a Nő?

További érdekességek

Mi vár rád, ha nem tudod elfogadni önmagad?

Mi vár rád, ha nem tudod elfogadni önmagad? Nemrégiben írtunk arról, milyen fontos a pozitív önkép, és milyen sokat foglalkoznak manapság az önelfogadással, a testpozitivitással....

Lányok, ez a fiúk véleménye rólatok

Lányok, ez a fiúk véleménye rólatok Fiatalkorban talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy mit gondolnak rólad a többiek, a haverok, barátok, osztálytársak, és persze főként a fiúk....

A menekülés nem megoldás

A lányok rengeteget foglalkoznak azzal, hogy milyen a külsejük. Magukat és egymást is bírálják, ha nem elég vékonyak, nem eléggé trendi a kinézetük. Ám nemcsak a nők esnek...

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.