intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Testreszabott fogamzásgátlás – már kamaszkortól

A kamaszok életébe sokszor mint egy gyorsvonat, úgy érkezik az az első szexuális aktus. Pedig nagyon fontos lenne időben gondolni a megelőzésre. Dr. Katona Renáta a szegedi klinika szülész-nőgyógyásza tapasztalata szerint az összes művi abortuszból 10% körüli a kiskorúak terhesség megszakításainak száma, amelyet csak biztonságos, előre tervezett fogamzásgátlási módszerekkel lehetne elkerülni.

Bővebben: Testreszabott fogamzásgátlás – már kamaszkortól

Szakértőink fogamzásgátlókról és a védekezésről

Az IntimZóna fennállása óta sok kiváló szakemberrel készíthettünk interjút. Volt köztük szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász, pszichológus, szexuálterapeuta, szexuális medicina szakember. Mindannyian rengeteget tettek és tesznek hozzá a mindennapi munkánkhoz. Összegyűjtöttünk most pár nagyon fontos gondolatot néhányuktól – a teljesség igénye nélkül –, amelyeket érdemes még egyszer elolvasni.

Bővebben: Szakértőink fogamzásgátlókról és a védekezésről

Fiatalon a nőgyógyásznál – tények és tapasztalatok a tinédzserkori szexuális életről

Az első szexuális együttlét meghatározó egy fiatal életében. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az időpont egyre előrébb tolódik. Ma már nem meglepő, ha egy általános iskolás gyermek kér nőgyógyászati segítséget. Dr. Tóth Judit szülész-nőgyógyász szakorvosjelölttel arról beszélgettünk, hogy tapasztalatai szerint mennyire tájékozottak a mai tinédzserek.

Bővebben: Fiatalon a nőgyógyásznál – tények és tapasztalatok a tinédzserkori szexuális életről

Fiatalkori várandósság – a döntés a te kezedben van!

fogamzásgátlás fiatal korban

Egy fiatalkorban bekövetkező, nem kívánt terhesség felborítja a fiatal lány életét, gyökerestől változtat meg mindent. Az egész pont akkor történik, amikor amúgy is hormonok csatáznak, minden olyan bonyolult testi és lelki téren egyaránt. Az interneten fűződő, alkalmi viszonyokból sok probléma származhat, köztük a nem várt terhesség. Dr. Süli Ágota pszichiáter szakorvossal és pszichoterapeutával a nem várt terhesség lelki következményeiről beszélgettünk.

Bővebben: Fiatalkori várandósság – a döntés a te kezedben van!

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455