intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Flörtök, kalandok: hol a határ?

Flörtök, kalandok: hol a határ?

Igaz, hogy nincs leírt meghatározása annak, hogy mi minősül megcsalásnak, a tény az, hogy a hűtlenek sokkal több kárt okoznak, mintsem, hogy ez megérje. Akár szexről van szó, akár egy csókról, az árulás, az árulás.

Íme néhány dolog, amit biztos nem sejtettél a hűtlenekről:

1. Amikor nők csalják meg a párjukat, az veszélyes üzem

A tudósok megtalálták a különbséget ebben a témában is a két nem között: általában ha a nők lépnek félre, akkor azt érzelmi indíttatásból teszik, nem pedig fizikai szükségleteik miatt. Ha viszont érzelmileg is érintettek egy másik partner iránt, akkor abból nehezebb kikeveredni, mintha „csak” fizikailag vonzódnának hozzá.

2. A hűtlenek általában boldog kapcsolatban élnek

A megcsalás nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hűtlen fél úgy ítélte meg, hogy a jelenlegi kapcsolat hullámvölgybe jutott. Bár nem lehet általánosítani, de a félrelépők többsége, aki házasságtörést követ el, boldog életet él egy boldog kapcsolatban, és nem is keresi onnan a kiutat.

3. A nők nagyobb valószínűséggel hűtlenek, ha épp az ovuláció időszakában vannak

Kutatók szerint a nők számára akkor leginkább vonzók más férfiak, amikor a leginkább termékeny szakaszában vannak a menstruációs ciklusnak. Ez az időszak az ovuláció, és az előtte lévő néhány nap. Ilyenkor a nők úgy érzik szexisebbek.

4. A férfiak, akik megcsalják a feleségüket, azt gondolják, így menthetik meg a házasságukat

Susan Mandel professzorasszony szerint a férfiak, akik szeretik a házastársukat, úgy gondolják, hogy ha kicsit kilengenek a kötöttségből, megmenthetik a házasságot. Úgy gondolják, hogy ha egyszer félrelépnek, bebizonyosodik, hogy a feleségük a legjobb, és majd nem gondolnak többé senki másra.

5. A hűtlenek általában le akarnak bukni

Legtöbbüknél hatalmas bűntudattal jár együtt a félrelépés! Óriási nyomásként nehezedik rájuk az az érzés, hogy mindjárt minden kiderül. Így valóban szeretnék, ha végül lebuknának, hogy ettől megszabadulhassanak. Úgy rendezik az eseményeket, hogy a partnerük mindenképp megtudja. Mindegy, hogy az inggallér rúzsos, vagy nyitva maradnak az e-mailek, csak valahogy kiderüljön.

Figyelj a jelekre, hogy te is kiszúrd, ha a párod esetleg hűtlen hozzád. Ha pedig te teszel hasonlót, jusson eszedbe, hogy mindig minden kiderül, jobb az őszinteség.


Ligeti Anna


Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története
„A szex miatt váltunk el” – Tina és Krisztián története
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.