intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezt teszik a pasik szex után

Ezt teszik a pasik szex után

Ahogy a szexben nincs két egyforma menet, úgy az utána következő órát is mindenki máshogy képzeli el. A nők vágynak még egy kis szeretgetésre, a férfiak azonban…

Ezt teszik a pasik szex után

Ezt az 5 dolgot csinálják a pasik leggyakrabban szex után:

  1. Elalszanak

Ez nem valami romantikus. Teljesen romba döntheti egy nő elképzeléseit, ha az aktus után a nagybetűs férfi aléltan hortyogni kezd. Nem valami szexi, és igencsak lelombozó dolog. Sajnos azonban a férfiaknál ez nem kedv kérdése, és nem is veled van baja a pasidnak, ha elalszik szex után. A hormonok játékának köszönhető mindez. Bocsáss meg neki, és aludj te is egy hatalmasat!

  1. Gyorsan felöltöznek…

…és már el is tűnnek. Egyre gyakoribb jelenség, hogy szex után csak úgy, angolosan távoznak a pasik. Ki érti ezt? Pedig olyan jó egy kicsit még összebújni, szeretgetni egymást! Ha a srác, akivel együtt voltál, szedi is a sátorfáját, akkor két eset lehetséges: vagy nem volt jó neki veled, vagy ő hiszi azt, hogy neked nem volt az igazi ez a hancúr, és szégyelli magát. Tisztázd gyorsan, hogy melyik eshetőség igaz.

Ezt teszik a pasik szex után

  1. A telefonjuk után nyúlnak

Igen, jól látod, a kütyüzés már a hálószobába is begyűrűzött. A pasik sokszor szex után, azonnal a telefonjukhoz nyúlnak és csekkolják az emailjüket vagy a Facebook üzenőfalukat. Szomorú, de sajnos ez van. Gyorsan csinálj magadnak egy óriási bögre forró csokit, és olvass egy romantikus regényt.

  1. Filmet néznek

A szeretkezés után sokakban még marad energia, amit nem tudnak levezetni, ezért egy jó akciófilm jó választás. Gondolják ők. Te biztosan tudod, hogyan lehetne ezt az energiatöbbletet levezetni, igaz?

  1. Isznak, esznek

A pasik csak pasik maradnak szex után is, és ez így van jól. Általában nagyon éhesek utána, és azonnal enniük kell. Ha szeretnél a szerelmed kedvében járni, ne hagyd, hogy korogjon a gyomra, csinálj neki valami finomat a konyhában.

Ligeti Anna


Ez történik a pasiddal, ha bókolsz neki
Ez történik a pasiddal, ha bókolsz neki
A túl sok szex és a hólyaghurut
A túl sok szex és a hólyaghurut
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak
5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.