intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezért szívódnak fel szex után a férfiak

Ezért szívódnak fel szex után a férfiak

Csodás együtt töltött pásztoróra, egyéjszakás kaland, amely szebb nem is lehetne. Minden stimmel, a szex nagyon jó együtt. Ám reggel jön a leforrázás, a pasi nincs sehol, és még egy levelet sem hagyott maga után. Megkérdeztünk három férfit, hogy velük történt-e már olyan, hogy szó nélkül felszívódtak egy egyéjszakás kaland után, és ha igen, miért.

Mielőtt jönnének a válaszok, fontos, hogy tisztázzuk, nem lehet általánosítani. Nem minden pasi ugyanolyan, nem mindegyik csak azt akarja, és igenis, lehet olyan, hogy a férfi is tartós kapcsolatra vágyik. Éppen ezért fölösleges az egész férfi nemet egyszerre utálni, ha hallasz egy olyan esetről, ami nem tetszik. Megvan a lehetőséged, hogy olyan férfit válassz, aki minden szempontból megfelel neked, és ő is így gondolkodik rólad. Ez a cikk azért született, mert a kámfort játszó pasik sajnos kezdenek megsokasodni, megpróbáltunk utánajárni, hogy ez miért lehet.

Pali (41)

Nem vagyok már mai gyerek, megéltem egyet, s mást a szex terén. Most feleségem van, úgy érzem, most ez a legjobb dolog, ami velem történhetett. Régebben persze éltem az életet: volt olyan kapcsolatom, ahol minden a szex körül forgott, éltem egyszerre két nővel is, és voltak egyéjszakás kalandjaim. A feleségem nagyon megértő, és szeret engem, éppen ezért nagyon borzalmas, ami pár hónapja történt velem. Egy csapatépítő tréning után még beültünk a kollégáimmal meginni egy-két sört. Szokványos esti hangulat volt a bárban. Ekkor azonban belépett egy női társaság, ahol egyből kiszúrtam őt (nevezzük Almának). Gyönyörű volt. Mindent megtettem volna, hogy az enyém legyen. Elkezdtem csapni neki a szelet, és minden olyan könnyen ment. Egy óra múlva már a lakásán voltunk Óbudán. Olyan szexben volt részem, amilyenben talán még soha. A legmerészebb álmaimat váltotta valóra. De ez a pohár nagyon keserű volt. A szex után csak feküdtem, nem tudtam aludni, és idegenül éreztem magam ott. Megvártam, amíg elalszik, és elmentem, elmenekültem. Soha nem volt ilyen még velem. Bűntudatot éreztem. A feleségemre gondoltam. Arra, hogy becsaptam őt. Természetesen Almának nem hagytam sem levelet, sem telefonszámot. Nem is akarom látni többet.

András (25)

Sok kapcsolatom volt már, akadt köztük olyan is, amely igen rövid ideig tartott. A legutóbbi egyéjszakás például nagyon rosszul sikerült. Nem tudom, de valahogy nem volt meg köztünk az az összhang. Nem tudom, talán a kémia. A csajok sokat emlegetik ezt. Nem tudom pontosan, hogy mit jelent ez. Külsőleg nagyon rendben volt a lány, akartam is, de valahogy nem jött össze igazán. Elég vehemens vagyok, ha szexről van szó, imádok mindent, ami ezzel kapcsolatos, szeretem lenyűgözni a lányokat. Hát, ezt a csajt nem sikerült, gyorsan elaludtunk, én pedig reggel gyorsan leléptem. Naná, hogy nem hagytam semmi elérhetőséget. A nevét is igyekeztem elfelejteni.

Boldizsár (33)

Nem vagyok az a fajta, aki szerelem nélkül tud szexelni. Nem tudom, lehet, hogy rosszul vagyok bekötve, de nekem nem megy. Nem is volt még egyéjszakás kalandom, egészen tavaly nyárig. A haverokkal Horvátországban nyaraltunk egy kempingben. Egyik este egy másik társasággal mentünk bulizni. Ott találkoztam egy lánnyal, aki egész este nagyon nyomult rám. Nem értettem, mert eddig nem találkoztam még ilyen nővel. Kicsit sokat ittam, így nem gondolkodtam tisztán. Egy pillanat alatt a sátorban kötöttünk ki, és már csináltuk is. Olyanokat mondott, hogy szeret, és velem akar lenni. Micsoda? Nem mondom, hogy nem volt jó érzés, de nem éreztem semmit, sőt inkább valami ürességet. Ilyen gyorsan nem lesz valaki szerelmes. Nekem ez túl sok volt, azt hiszem. Ahogy befejeztük, udvariasan ugyan, de kihátráltam a sátorból, hogy felöltözhessen. Közben eltűntem… jó messzire.

A fenti válaszokból látszik, hogy nem feltétlenül azért tűnnek el a férfiak szex után, mert bántani akarják a nőt. Sokszor akaratlan érzések kerekednek felül, vagy nem működik a kémia. A tehetetlenséget, a teljesítmény hiányát pedig nem akarják reklámozni, inkább el akarják felejteni. Persze, lehetne ezt szebben is intézni, ez tény, ugyanakkor meg is lehet érteni az okokat. Abban a pillanatban azonban, a nő nem érez mást, csak csalódottságot, hiszen fogalma sincs, hogy miért dobta őt a pasi. Ezt kell hát átgondolni, uraim, mielőtt felszívódnátok a semmibe.

 

Ligeti Anna


Nős férfi a szerelmem
Nős férfi a szerelmem
Te hogy vitázol a szerelmeddel? – 3 nőt és 3 férfit kérdeztünk, van, aki a szex miatt szereti a veszekedést
Te hogy vitázol a szerelmeddel? – 3 nőt és 3 férfit kérdeztünk, van, aki a szex miatt szereti a veszekedést
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Neked milyen volt a legjobb szexuális élményed?
Neked milyen volt a legjobb szexuális élményed?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.