intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!

Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!

Bárhogy is szeretnénk kerülni az általánosítást, be kell ismerni, hogy vannak bizonyos férfitípusok, akik nagyobb eséllyel lépnek félre egy kapcsolatban. Egyszerűen ilyen a természetük, nem egységes az értékrendjük. Vigyázni kell velük, mert általában valamiért nagyon vonzóak tudnak lenni, és könnyen elcsavarják a gyanútlan nő fejét.

1.   Akinek sok-sok barátnője van

A barátság fontos dolog – ezt mi, nők nagyon is jól tudjuk. Vannak olyan férfiak, akik ezt szintén így gondolják, ezért sok-sok nővel tartanak fenn baráti kapcsolatot. Persze ebben még semmi nincs, hiszen pont ugyanolyan szerepük van az életében, mint a jó haveroknak, sörözős cimboráknak. Ugyanakkor érdemes résen lenni, mert ha ilyen pasival vagy együtt, előbb-utóbb azt veszed észre, hogy valamelyik kedves barátnőjét vigasztalja. „Dehát olyan elesett volt!” – mondja majd, amikor kérdőre vonod. Ha pedig épp te vagy az egyik jóbarátja, számíthatsz arra, hogy soha nem lesz köztetek barátságnál és egy-két szexnél több.

2.   A felületes nemtörődöm

Vannak azok a férfiak, akikről süt a felületesség. Az ilyen típusú férfit nem igazán érdekli semmi, és nem tudja, hogyan viselkedjen egy valódi párkapcsolatban. Valószínűleg nagyon rövid ideig képes egy nő mellett maradni, mert ebben is felületes. Nem érdeklődik igazán az érzelmek iránt, csak az hajtja, ami neki kell. Ha megkapta, adieu!

3.   A rutin rabja

Úgy tűnik, minden oké körülötte. Szerető férj, gondoskodó apa, minden napja ugyanolyan, és látszólag ebben jól is érzi magát. Ám nincs minden rendben. A párkapcsolata sokszor üres. Nem kapja meg benne, amit szeretne, de túl kényelmes típus, nem akarja feladni a jó kis rutinját, amiben olyan otthonosan mozog. Ez mindaddig így van, amíg nem jön valaki, aki ráébreszti, hogy mi minden várhat még rá az életben. Persze ez a nő csak szerető lehet, hiszen "belerondít" a jó kis rutinba.

4.   A lelke mélyéig romlott

A szexualitás az élete középpontja. Más nem is nagyon érdekli. Nem foglalkozik azzal, hogy megbánt-e valakit. Számára a megcsalás teljesen természetes dolog, és még kérkedik is ezzel. Óvatosnak kell lenned, mert ez a típus nagyon körmönfont. Bárkivel képes bármit elhitetni, és minden nőnél ugyanazt az ócska szöveget veti be. Vigyázz vele!

5.   Aki tudja magáról, hogy kell a nőknek

Ő az, aki mindenkinek tetszik elsőre. Még az anyukák is imádják, mert olyan „kis helyes”. Aztán persze ők csalódnak a legnagyobbat, hogy a kislányukat megcsalta ez a jóképű férfi. Nagyon is tudja megáról, mik az értékei, és ezt ki is használja.

Amikor hosszú távra tervezel valakivel, akkor nagyon fontos, hogy mindig bízhass benne. Csak ebben az esetben tudtok együtt jövőt építeni. A fenti férfitípusok rövidtávra adhatnak egy kis pluszt az életedhez, de általában csalódás lesz a vége.

 

Komáromi Csenge


Maradjunk barátok!
Maradjunk barátok!
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Minden, amit a pettingről tudni szeretnél
Minden, amit a pettingről tudni szeretnél
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.