intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató férfiaknak 5 pontban

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató férfiaknak 5 pontban

Bizonyára nem egyszer döbbentél le egy-egy női reakción, és fűzted hozzá a bajszod alatt, hogy „Nőőők”. Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha lenne a nőkhöz valamilyen kézikönyv, amit megkapsz az első randin. Mivel minden nő egészen más, nincsenek általánosságok, azonban van néhány fontos dolog, amit minden nő értékel. Ezek alapjai lehetnek egy tartós kapcsolatnak.

1. Őszinteség

Lerágott csont, közhely, agyonhangsúlyozott klisé. És mégis az egyik legfontosabb tulajdonság egy nő szemében. Utálják ugyanis a hazugságot, a mellébeszélést. Azt szeretik, ha a partnerük egyenes, még akkor is, ha ez néha fáj. Persze, hogy néha egyszerűbb elhallgatni a valóságot, kendőzni az igazságot, de jobban teszed, ha nem teszed, mert a nők előbb-utóbb mindenre rájönnek, és onnan már nehezebb győzni.

2. Kezdeményezőkészség

Természetesen itt sem lehet általánosítani, de nagy valószínűséggel a nők többségénél az jön be, ha a férfi kezdeményez. Legyen az szex, valamilyen közös program, akármi. Azonban egy dolgot ne felejts el: a kezdeményezés nem egyenlő azzal, hogy az is fog történni, amit elterveztél.

3. Vidámság, humor

A nők nem bírják, ha egy férfi képtelen megnevettetni őket. Kutatások bizonyítják, hogy inkább kezdenek kapcsolatba egy kevésbé megnyerő külsejű, ám jó humorú pasival, mint egy állati jóképű, ám mogorva, nulla humorérzékűvel. Az erőltetett poénokat viszont nem szeretik, ezért jobb, ha a fa- és szóvicceket kerülöd.

4. Stabilitás

Itt nem feltétlenül az anyagi biztonságról van szó, hanem inkább az érzelmi stabilitásról. A nők gyűlölik a bizonytalan kapcsolatokat, az érzelmeikben bizonytalan férfiakat. Számukra ez sokkal többet jelent a pénznél is. Ha egy férfi tudja, hogy mit akar a nőtől, és ennek hangot is ad, annál nincs vonzóbb a nő számára.

5. Érettség

Tizenéves tiniként ez a tulajdonság még nem annyira hangsúlyozottan fontos, de később már nagyon is. Egy nő nem érti, nem tudja értelmezni a felnőtt férfit, aki gyerekként viselkedik. Minden nőnek stabil támasz kell, egy igazi férfi, aki nem anyuci pici fia. Egy gyerekként élő férfira nem lehet alapozni semmit. Sem kapcsolatot, sem családot, sem szexuális viszonyt, még egy egyéjszakás kalandot sem.

 

Ligeti Anna


„Mi van, ha én nem akarok beállni a sorba?”
„Mi van, ha én nem akarok beállni a sorba?”
Beszélgess gyerekeddel a szexről!
Beszélgess gyerekeddel a szexről!
Az igazi Férfi!
Az igazi Férfi!
5 dolog, amit ne tegyél az ágyban
5 dolog, amit ne tegyél az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.