intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A nyár előcsalogat bizonyos ruhadarabokat, amelyek nem kedveznek az egészségünknek. Összegyűjtöttük az öt legártalmasabbat.

Tanga

A pici ruhák és átlátszó szoknyák egyet jelentenek a tangaviseléssel. Sajnos azonban ez a fazon a végbélben élő baktériumokat könnyen a hüvelybe juttatja.

Balerinacipő
A balerinacipők lapos talpa a gerincre nézve komoly terhelést jelent, hiszen nincs meg bennük az a ruganyossági felület, ami egy cipőt kényelmes és egészséges viseletté tesz.

Flip-flop

A flipflop papucs nem tartja a lábat, így az lépés közben előre-hátra csúszkál. Ahhoz, hogy megtartsd magad, a lábujjaiddal folyamatosan kapaszkodni kell, ami nem tesz jót a bokádnak, térdednek és a tartásodnak sem.

Szűk ruhadarabok
A szoros öltözet akadályozza az egészséges vérellátást, ami hasi fájdalmakhoz és gyulladáshoz is vezethet. Nem beszélve arról, hogy a viselet igencsak mértékletesen szellőzik a nyári melegben.

Fekete ruhadarabok

A fekete színt nem véletlenül nem ajánlatos kánikulában hordani, izzadás hatására ugyanis az ilyen ruhákból allergén festékanyagok ülhetnek ki a bőrre.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.