intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezeket a pasikat kerüld el!

Ezeket a pasikat kerüld el!

Szerelmes vagy? És ez a szerelem viszonzott? Akkor nagyon szerencsés vagy. Sokan azonban nem jártak ilyen jól, és benne ragadtak egy-egy olyan kapcsolatban, amely darabjaira szedte a lelküket, szétcincálta az önbecsülésüket. És, ami a legrosszabb, észre sem vették mindaddig, amíg teljesen tönkre nem mentek.

Sok barátnőm tudna történeteket mesélni, hiszen az élet nem mindenki számára tartogat csillagos ötös pasikat és mesébe illő kapcsolatokat. Szinte mindegyiküknek volt „szerencséje” olyan pasihoz, akitől azonnal menekülnie kellett volna, de a szerelem – mint tudjuk – vak.

Hogy honnan ismered fel azokat a férfitípusokat, akik veszélyesek lehetnek számodra? Íme, 3 olyan pasi, akit messzire kerülj el:

1. Akinek csak szexre kellesz, de arra sem eléggé

Mondhatnánk, hogy tipikus, hiszen ez a leggyakoribb, veszélyes pasitípus. Ő az, akiből minden sztereotípia kiindul. Róla mondják, hogy övön alul gondolkodik, csak a szex vezérli, ha egy új kapcsolatba keveredik. Nem nézi, hogy a partnerének milyen a lelke, egyből az ágyba szeretne eljutni, és ehhez mindig a legrövidebb utat választja. Ha már megkapott, akkor előfordulhat, hogy újra és újra megjelenik, hogy csak te kellesz neki. Néha ír egy-egy sms-t, emailt, vagy talán fel is hív. Ezt azért csinálja, hogy téged is a tűzben tartson, ha esetleg kellenél. Amíg nem kapta meg, amit és ahogy akart, addig mindent megtesz érted… dehogy érted, csak egy jó szexért.

2. Akinek soha, de soha nem leszel elég

Neki csak arra kellesz, hogy az amúgy nem túl nagy önbecsülését kicsit feltornázd. Mindig azt érezteti veled, hogy ő a jobb, te csak azért vagy mellette, mert ő megengedi. Csak az „megengedett”, amit ő úgy értékel, hogy lehet, még a ruháidat is ő válogatja, teljesen uralni akar. Ezzel szemben viszont úgy mondana le rólad, mint egy darab papírról, amit kitép egy füzetből. Meggyőződése, hogy te azért születtél meg, hogy az ő igényeit kielégítsd, de persze ezt mindig negatívan minősíti. Nem kellemes ember, és ezt a lelked mélyén te is tudod. Valamiért mégis hajlamosak a nők belefutni, beleszeretni. 

3. Akinek már rajtad kívül van egy (vagy több) másik is

Szintén olyan típus, aki a nőket csak eszköznek tekinti csodás énje kibontakozásához. Szeretőnek akar téged, és ha belemész, akár tartós is lehet a viszonyotok. Ehhez azonban gyomor kell, mert a családját, vagy a másik nőt nem hagyja el a kedvedért. Igaz, elég sokszor képes megígérni, de soha nem lesz belőle semmi. Az a rossz az egészben, hogy sokszor már csak akkor szembesülsz azzal, hogy szerető lett belőled, amikor már benne vagy a kapcsolatban, mivel ő nem játszik nyílt lapokkal.

Mindhárom eset nehezített pálya, nem egyszerű túlélni egy ilyen pasit. Vigyázni kell, mit hiszel el, és mibe mész bele, mert könnyen sérülhetsz.


Ligeti Anna


Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Az intimitástól való félelem
Az intimitástól való félelem
Mi van, ha te nem akarod? – Hol kezdődik a szexuális zaklatás?
Mi van, ha te nem akarod? – Hol kezdődik a szexuális zaklatás?
5 lépés az orgazmus felé
5 lépés az orgazmus felé
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.