intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Erotikus tartalmú álmaink

Te is álmodtál már olyat, hogy valakivel (vagy valakikkel) őrületes éjszakai kalandban volt részed? Kutatások szerint a férfiaknál legalább kétszer gyakrabban fordulnak elő szexuális töltetű álmok, mint nők esetében. Kíváncsiak voltunk, hogy a bevállalósabb barátaink álmodtak-e már szexről, és mit, ezért kicsit kérdezősködtünk.

A84241a97a1f320e0eb1ae3630a19fc6 W773

A kis tesztünkből kiderült, hogy a tíz megkérdezett barátunk közül, egy kivételével mindenki álmodott már erotikus tartalmú sztorit. (Talán az az egy is, csak nem volt annyira bevállalós, hogy meg is ossza velünk.) A tízből most ötöt osztunk meg veled.

Peti (30)

9617a52574f4dfe0d9c12b32ea53cc23 W773

Visszatérő álmom ez, sokszor előjött már. Lehet, hogy kicsit sztenderd, de valahogy mindig felforgat reggelre. Rendszeresen álmodom, hogy óriásit szexelek az ex-csajommal. Nagyon gyönyörű lány volt, azóta sem láttam nála szebbet. Ez a külső mindig megmozgatott, nem is a szex miatt lett vége a kapcsolatunknak. Az álmomban rendszeresen kényeztetem, ahol csak érem, kedves szavakat suttogok a fülébe, amitől még jobban beindul. A végén már ő akarja, hogy beléhatoljak. Olyan fergeteges orgazmust élünk át, ami talán az életben, a valóságban nincs is. Persze reggel leizzadva ébredek, olyan érzésem van, mintha tényleg elélveztem volna. Nagyokat hallgatok, hogy a barátnőm semmit se vegyen ebből észre. Gyors zuhany…

Anita (28)

Pont mostanában álmodtam egy olyat, hogy álmomban volt orgazmusom. Egy teljesen ismeretlen sráccal voltam együtt. Nagyon vad éjszakát töltöttünk együtt álmomban. Olyan dolgokat próbáltam ki vele, amiket a valóságban még soha. Anális közösülést például, amitől kicsit tartok, és eddig még egy pasival sem éltem át. Azért az álomban átélt orgazmus nagyon király élmény…

Dávid (32)

Ó, én többször álmodtam már azt, hogy szexelek valakivel. A legutóbbi ilyen álmomban egy nagy vágyam „teljesült”: több lánnyal voltam együtt. Kényeztettek a szájukkal, a nyelvükkel, minden elképzelhető csodát megéltem velük. Egytől-egyig csodásak voltak. Az egyikük kicsit molett volt, a másik vékony, a harmadik alacsony. Hát nem ezért jó pasinak lenni? Minden szép nő a tiéd lehet, és minden nő gyönyörű. Kár, hogy csak álom volt…

Daniella (22)

Én eddig csak egyetlen egyszer álmodtam szexuális tartalmút. Érdekes élmény volt, de jobban szeretem ezt a valóságban megélni. Egy fekete bőrű fiúval voltam, aztán csatlakozott hozzánk egy másik lány is. Ez azért érdekes, mert egyáltalán nem vonzódom a nőkhöz. Az álmomban mégis ott volt, és ő is engem kényeztetett. Jó érzés volt, de azt hiszem, nem akarnám még egyszer ezt álmodni. Kicsit lelkiismeret-furdalásom volt reggel, és az egészet elmondtam a pasimnak. Szerencsére ő nem vette zokon, és egy jó nagyot szeretkeztünk. Sokkal jobb volt, mint az álmomban.

Csongor (26)

Kicsit félek a valóságban attól, hogy nyilvános helyen csináljam, de az álmomban gyakran előjön ez a dolog. Lehet, hogy tudat alatt ezt akarom, nem tudom. Egy padon ültem, a csajom az ölemben ringatózott. Az utca üres volt, csak egy-két utcai lámpa fénye pislákolt. Féltünk a lebukástól, de átadtuk magunkat az ösztönöknek. Nagyon jó volt… lehet, hogy pont az turbózott fel, hogy olyan helyzetben voltunk, amit valószínűleg soha nem vállalnék be. Mindenesetre olyan szex volt, hogy ébredés után nem bírtam a merevedésemmel. A szerelmem szerencsére akarta, így volt egy jó kis reggeli szex. Imádtam.

Sokfélét lehet olvasni a szexuális tartalmú álmokról. Ezek gyakran kifejezik azt, amire a valóságban vágyunk, sokszor azonban nincs közük a szexhez, hanem a mindennapi életünk problémái várnak megoldásra. Sokszor álmodunk olyat, amitől magunk is meglepődünk, mert a partner, a helyszín vagy az, amit teszünk olyan, amit a valóságban elképzelni sem tudnánk. Az alvás legmélyebb fázisában felgyorsulnak a hormonok: a férfiaknak merevedésük lesz, a nők hüvelyében is felgyorsul a vér áramlása. Ez valamelyest megmagyarázza, miért álmodunk erotikus tartalmú álmokat. Neked volt már ilyen élményed?

Ligeti Anna

erotika

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.